Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion?

Annette Bilfeldt, Iben Jensen, John Andersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

1866 Downloads (Pure)
TitelRettigheder, empowerment og læring
RedaktørerAnnette Bilfeldt, Iben Jensen, John Andersen
Vol/bind5
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2014
Udgave1
Sider5-14
Kapitel1
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-219-0
StatusUdgivet - 2014
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind5
ISSN2245-7569

Bilfeldt, A., Jensen, I., & Andersen, J. (2014). Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion? I A. Bilfeldt, I. Jensen, & J. Andersen (red.), Rettigheder, empowerment og læring (1 udg., Bind 5, s. 5-14). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 5
Bilfeldt, Annette ; Jensen, Iben ; Andersen, John. / Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion?. Rettigheder, empowerment og læring. red. / Annette Bilfeldt ; Iben Jensen ; John Andersen. Bind 5 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2014. s. 5-14 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 5).
@inbook{fb325725c75b45cab36d1d548416ac68,
title = "Hvordan kan rettigheder, empowerment og l{\ae}ring mindske social eksklusion?",
author = "Annette Bilfeldt and Iben Jensen and John Andersen",
year = "2014",
volume = "5",
series = "Serie om l{\ae}rings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "5--14",
editor = "Annette Bilfeldt and Iben Jensen and John Andersen",
booktitle = "Rettigheder, empowerment og l{\ae}ring",
edition = "1",

Bilfeldt, A, Jensen, I & Andersen, J 2014, Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion? i A Bilfeldt, I Jensen & J Andersen (red), Rettigheder, empowerment og læring. 1 udg, bind 5, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 5, s. 5-14.

Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion? / Bilfeldt, Annette; Jensen, Iben; Andersen, John.

Rettigheder, empowerment og læring. red. / Annette Bilfeldt; Iben Jensen; John Andersen. Bind 5 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2014. s. 5-14 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 5).

TY - CHAP

T1 - Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion?

AU - Bilfeldt, Annette

AU - Jensen, Iben

AU - Andersen, John

PY - 2014

Y1 - 2014

M3 - Bidrag til bog/antologi

VL - 5

T3 - Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser

SP - 5

EP - 14

BT - Rettigheder, empowerment og læring

A2 - Bilfeldt, Annette

A2 - Jensen, Iben

A2 - Andersen, John

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Bilfeldt A, Jensen I, Andersen J. Hvordan kan rettigheder, empowerment og læring mindske social eksklusion? I Bilfeldt A, Jensen I, Andersen J, red., Rettigheder, empowerment og læring. 1 udg. Bind 5. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2014. s. 5-14. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 5).