Udgivelses stedHørsholm

• termisk komfort

@book{cad779b0dbdc11dda016000ea68e967b,
title = "Hybrid ventilation i kontorer og institutioner",
abstract = "Tilskyndelsen for at bruge hybrid ventilation er, at det under visse forhold kan v{\ae}re hensigtsm{\ae}ssigt at begr{\ae}nse den mekaniske ventilation og i h{\o}jere grad udnytte naturlige drivkr{\ae}fter, mens det under andre forhold kan v{\ae}re n{\o}dvendigt at supplere de naturlige drivkr{\ae}fter i et naturligt ventilationssystem med mekaniske. Drivkr{\ae}fterne ved hybrid ventilation er en kombination af naturlige og mekaniske kr{\ae}fter. Denne publikation har til form{\aa}l at bidrage til kendskabet til principperne bag hybrid ventilation og at give nogle retningslinjer for dimensionering og styring af  hybride ventilationssystemer.",
keywords = "hybrid ventilation, integreret bygningsprojektering, energiforbrug, ventilatorunderst{\o}ttet naturlig ventilation, termisk komfort, energy consumption",
author = "S{\o}ren Aggerholm and Per Heiselberg and Bergs{\o}e, {Niels Christian}",
year = "2008",
series = "SBI",
publisher = "SBI forlag",
number = "19",

Hybrid ventilation i kontorer og institutioner. / Aggerholm, Søren; Heiselberg, Per; Bergsøe, Niels Christian.

Hørsholm : SBI forlag, 2008. 87 s. (SBI; Nr. 19).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Hybrid ventilation i kontorer og institutioner

AU - Aggerholm, Søren

AU - Heiselberg, Per

AU - Bergsøe, Niels Christian

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Tilskyndelsen for at bruge hybrid ventilation er, at det under visse forhold kan være hensigtsmæssigt at begrænse den mekaniske ventilation og i højere grad udnytte naturlige drivkræfter, mens det under andre forhold kan være nødvendigt at supplere de naturlige drivkræfter i et naturligt ventilationssystem med mekaniske. Drivkræfterne ved hybrid ventilation er en kombination af naturlige og mekaniske kræfter. Denne publikation har til formål at bidrage til kendskabet til principperne bag hybrid ventilation og at give nogle retningslinjer for dimensionering og styring af  hybride ventilationssystemer.

AB - Tilskyndelsen for at bruge hybrid ventilation er, at det under visse forhold kan være hensigtsmæssigt at begrænse den mekaniske ventilation og i højere grad udnytte naturlige drivkræfter, mens det under andre forhold kan være nødvendigt at supplere de naturlige drivkræfter i et naturligt ventilationssystem med mekaniske. Drivkræfterne ved hybrid ventilation er en kombination af naturlige og mekaniske kræfter. Denne publikation har til formål at bidrage til kendskabet til principperne bag hybrid ventilation og at give nogle retningslinjer for dimensionering og styring af  hybride ventilationssystemer.

KW - hybrid ventilation

KW - integreret bygningsprojektering