Asbjørn Haaning Nielsen, Jes Vollertsen, Jørgen Højmark, Marta Simon, Elise Alice Rudelle

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagMiljøstyrelsen
ISBN (Trykt)978-87-93710-18-4
StatusUdgivet - 1 maj 2018

• Hybridfilter
  • Lugtgener
  • Drivhusgasser
  • Septitanke
  • Spildevandsnet

@book{fa1e9ee06b5c411ea5f4a6772285b972,
title = "Hybridfilter for fjernelse af lugt- og drivhusgasser fra septiktanke og iltfri spildevandsnet",
abstract = "I perioden fra januar 2016 til december 2017 har virksomheden Hybridfilter A/S i samarbejde med Institut for Byggeri og Anl{\ae}g ved Aalborg Universitet gennemf{\o}rt projektet ”Hybridfilter for fjernelse af lugt- og drivhusgasser fra septiktanke og iltfri spildevandsnet”. Projektet var st{\o}ttet af MUDP og havde til form{\aa}l at udvikle filterl{\o}sninger, der med {\'e}t filter kan reducere frigivelse af b{\aa}de lugt- og klimagasser fra spildevandssystemer.",
keywords = "Hybridfilter, Lugtgener, Drivhusgasser, Septitanke, Spildevandsnet",
author = "Nielsen, {Asbj{\o}rn Haaning} and Jes Vollertsen and J{\o}rgen H{\o}jmark and Marta Simon and Rudelle, {Elise Alice}",
year = "2018",
month = "5",
day = "1",
isbn = "978-87-93710-18-4",
publisher = "Milj{\o}styrelsen",

Hybridfilter for fjernelse af lugt- og drivhusgasser fra septiktanke og iltfri spildevandsnet. / Nielsen, Asbjørn Haaning; Vollertsen, Jes; Højmark, Jørgen; Simon, Marta; Rudelle, Elise Alice.

Miljøstyrelsen, 2018. 30 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Hybridfilter for fjernelse af lugt- og drivhusgasser fra septiktanke og iltfri spildevandsnet

AU - Nielsen, Asbjørn Haaning

AU - Vollertsen, Jes

AU - Højmark, Jørgen

AU - Simon, Marta

AU - Rudelle, Elise Alice

PY - 2018/5/1

Y1 - 2018/5/1

N2 - I perioden fra januar 2016 til december 2017 har virksomheden Hybridfilter A/S i samarbejde med Institut for Byggeri og Anlæg ved Aalborg Universitet gennemført projektet ”Hybridfilter for fjernelse af lugt- og drivhusgasser fra septiktanke og iltfri spildevandsnet”. Projektet var støttet af MUDP og havde til formål at udvikle filterløsninger, der med ét filter kan reducere frigivelse af både lugt- og klimagasser fra spildevandssystemer.

AB - I perioden fra januar 2016 til december 2017 har virksomheden Hybridfilter A/S i samarbejde med Institut for Byggeri og Anlæg ved Aalborg Universitet gennemført projektet ”Hybridfilter for fjernelse af lugt- og drivhusgasser fra septiktanke og iltfri spildevandsnet”. Projektet var støttet af MUDP og havde til formål at udvikle filterløsninger, der med ét filter kan reducere frigivelse af både lugt- og klimagasser fra spildevandssystemer.

KW - Hybridfilter

KW - Lugtgener

KW - Drivhusgasser

KW - Septitanke