IMAGINATION FROM EVALUATION: A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS

ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-526-9
StatusUdgivet - 2016
NavnPh.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
ISSN2246-1248

Bibliografisk note

Peter Axel Nielsen, PhD supervisor

Ulrich, F. (2016). IMAGINATION FROM EVALUATION: A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS. Aalborg Universitetsforlag. Ph.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet
Ulrich, Frank. / IMAGINATION FROM EVALUATION : A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS. Aalborg Universitetsforlag, 2016. (Ph.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).
@phdthesis{314101991a28445191417b8f0ef3e83a,
title = "IMAGINATION FROM EVALUATION: A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS",
author = "Frank Ulrich",
note = "Peter Axel Nielsen, PhD supervisor",
year = "2016",
series = "Ph.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Ulrich, F 2016, IMAGINATION FROM EVALUATION: A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS. Ph.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet, Aalborg Universitetsforlag.

IMAGINATION FROM EVALUATION : A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS. / Ulrich, Frank.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - IMAGINATION FROM EVALUATION

T2 - A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS

AU - Ulrich, Frank

N1 - Peter Axel Nielsen, PhD supervisor

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Ph.d.-afhandling

T3 - Ph.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet

BT - IMAGINATION FROM EVALUATION

PB - Aalborg Universitetsforlag

Ulrich F. IMAGINATION FROM EVALUATION: A DESIGN THEORY FOR CREATIVITY ENHANCING SYSTEMS. Aalborg Universitetsforlag, 2016. (Ph.d.-serien for Det Teknisk-Naturvidenskabelige Fakultet, Aalborg Universitet).