Publikation: Working paperForskning

696 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg University
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-92174-11-6
StatusUdgivet - 2007

Andersen, J. G. (2007). Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback. A Framework for Analysis. (1 udg.) Aalborg University: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Andersen, Jørgen Goul. / Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback. A Framework for Analysis. 1. udg. Aalborg University : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007.
@techreport{38e56b20add911dcaf3b000ea68e967b,
title = "Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback.: A Framework for Analysis",
author = "Andersen, {J{\o}rgen Goul}",
year = "2007",
language = "English",
isbn = "978-87-92174-11-6",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
edition = "1",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Andersen, JG 2007 'Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback. A Framework for Analysis' 1 udg, Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg University.

Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback. A Framework for Analysis. / Andersen, Jørgen Goul.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback.

T2 - A Framework for Analysis

AU - Andersen, Jørgen Goul

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

SN - 978-87-92174-11-6

BT - Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback.

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg University

Andersen JG. Impact of Public Policies: Economic Effects, Social Effects, and Policy Feedback. A Framework for Analysis. 1 udg. Aalborg University: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007.