Implementation of Network Architecture running SCTP

ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2001

Bibliografisk note

Bozinovski, M., Gavrilovska, L., & Prasad, R. (2001). Implementation of Network Architecture running SCTP. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Bozinovski, Marjan ; Gavrilovska, Liljana ; Prasad, Ramjee. / Implementation of Network Architecture running SCTP. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2001.
@book{eb4e99e0003311dab4d5000ea68e967b,
title = "Implementation of Network Architecture running SCTP",
author = "Marjan Bozinovski and Liljana Gavrilovska and Ramjee Prasad",
note = "Joint CPK-SIEMENS project {"}A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool{"}, Deliverable 1 Joint CPK-SIEMENS project {"}A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool{"}, Deliverable 1",
year = "2001",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bozinovski, M, Gavrilovska, L & Prasad, R 2001, Implementation of Network Architecture running SCTP. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Implementation of Network Architecture running SCTP. / Bozinovski, Marjan; Gavrilovska, Liljana; Prasad, Ramjee.

Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2001.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Implementation of Network Architecture running SCTP

AU - Bozinovski, Marjan

AU - Gavrilovska, Liljana

AU - Prasad, Ramjee

N1 - Joint CPK-SIEMENS project "A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool", Deliverable 1 Joint CPK-SIEMENS project "A Fault-Tolerant Call Control Server System based on RSerPool", Deliverable 1

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Book

BT - Implementation of Network Architecture running SCTP

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Bozinovski M, Gavrilovska L, Prasad R. Implementation of Network Architecture running SCTP. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2001.