Improvisation: Innovation - fra nyhed til nærvær

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelGrensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon
RedaktørerElisabeth Willumsen, Atle Ødegård
Udgivelses stedOslo
ForlagUniversitetsforlaget
Kapitel4
StatusAccepteret/In press - 2019

Wegener, C. (Accepteret/In press). Improvisation: Innovation - fra nyhed til nærvær. I E. Willumsen, & A. Ødegård (red.), Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon Oslo: Universitetsforlaget.
Wegener, Charlotte. / Improvisation: Innovation - fra nyhed til nærvær. Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon. red. / Elisabeth Willumsen ; Atle Ødegård. Oslo : Universitetsforlaget, 2019.
@inbook{59bf63851d594d4a86b8d4162733480d,
title = "Improvisation: Innovation - fra nyhed til n{\ae}rv{\ae}r",
author = "Charlotte Wegener",
year = "2019",
editor = "Elisabeth Willumsen and Atle {\O}deg{\aa}rd",
booktitle = "Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon",
publisher = "Universitetsforlaget",

Wegener, C 2019, Improvisation: Innovation - fra nyhed til nærvær. i E Willumsen & A Ødegård (red), Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon. Universitetsforlaget, Oslo.

Improvisation: Innovation - fra nyhed til nærvær. / Wegener, Charlotte.

Grensebrytende samskaping og tverrprofesjonell innovasjon. red. / Elisabeth Willumsen; Atle Ødegård. Oslo : Universitetsforlaget, 2019.

TY - CHAP

T1 - Improvisation: Innovation - fra nyhed til nærvær

AU - Wegener, Charlotte

PY - 2019