Publikation: Working paperForskning

203 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
UdgiverInstitut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet
StatusUdgivet - 1994

Schmidt, J. D. (1994). Increasing Exports in a Decreasing World Market: The Role of Developmental States in the ASEAN-4. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.
Schmidt, Johannes Dragsbæk. / Increasing Exports in a Decreasing World Market : The Role of Developmental States in the ASEAN-4. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet, 1994.
@techreport{a862a2001ac511dfa996000ea68e967b,
title = "Increasing Exports in a Decreasing World Market: The Role of Developmental States in the ASEAN-4",
author = "Schmidt, {Johannes Dragsb{\ae}k}",
year = "1994",
language = "English",
publisher = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet",

Schmidt, JD 1994 'Increasing Exports in a Decreasing World Market: The Role of Developmental States in the ASEAN-4' Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet.

Increasing Exports in a Decreasing World Market : The Role of Developmental States in the ASEAN-4. / Schmidt, Johannes Dragsbæk.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Increasing Exports in a Decreasing World Market

T2 - The Role of Developmental States in the ASEAN-4

AU - Schmidt, Johannes Dragsbæk

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Working paper

BT - Increasing Exports in a Decreasing World Market

PB - Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet

Schmidt JD. Increasing Exports in a Decreasing World Market: The Role of Developmental States in the ASEAN-4. Institut for Historie, Internationale Studier og Samfundsforhold, Aalborg Universitet. 1994.