4338 Downloads (Pure)
UdgaveOpen Access udgave
ISBN (Elektronisk)978-87-7112-687-7
StatusUdgivet - 12 apr. 2018
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
ISSN2245-7569

Kristiansen, M., & Bloch-Poulsen, J. (2018). Inddragelse i Forandringsprocesser: Aktionsforskning i organisationer. (Open Access udgave udg.) Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Kristiansen, Marianne ; Bloch-Poulsen, Jørgen. / Inddragelse i Forandringsprocesser : Aktionsforskning i organisationer. Open Access udgave udg. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 297 s. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser).
@book{63dc55eceb2b4522a8d575c763052ef5,
title = "Inddragelse i Forandringsprocesser: Aktionsforskning i organisationer",
author = "Marianne Kristiansen and J{\o}rgen Bloch-Poulsen",
year = "2018",
month = "4",
day = "12",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
edition = "Open Access udgave",

Kristiansen, M & Bloch-Poulsen, J 2018, Inddragelse i Forandringsprocesser: Aktionsforskning i organisationer. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Open Access udgave udg, Aalborg Universitetsforlag.

Inddragelse i Forandringsprocesser : Aktionsforskning i organisationer. / Kristiansen, Marianne; Bloch-Poulsen, Jørgen.

Open Access udgave udg. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 297 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Inddragelse i Forandringsprocesser

T2 - Aktionsforskning i organisationer

AU - Kristiansen, Marianne

AU - Bloch-Poulsen, Jørgen

PY - 2018/4/12

Y1 - 2018/4/12

UR - https://aauforlag.dk/Shop/andre/antologier-og-monografier/inddragelse-i-forandringsprocesser-aktionsfor.aspx

M3 - Bog

BT - Inddragelse i Forandringsprocesser

PB - Aalborg Universitetsforlag

Kristiansen M, Bloch-Poulsen J. Inddragelse i Forandringsprocesser: Aktionsforskning i organisationer. Open Access udgave udg. Aalborg Universitetsforlag, 2018. 297 s. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser).