Informationsledelse med mindset-map

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

150 Downloads (Pure)

Resumé

Teorien og modellerne om informationsledelse med mindset-map bygger på Aalborg Universitets PBL-model, naturvidenskabelige principper, tekniske principper og humanistiske teorier. I kombination udgør disse grundlag et stærkt grundlag, som sikrer resultater.

Informationsledelse handler om projektfokus, reduceret kompleksitet, struktureret arbejde med projekters sarte og essentielle information, ordentlige samtaler om projektarbejdet, fællesforståelse og ordentlig handlekraft. Fidusen ved dette er, (1) at du får det hele med, (2) at du bearbejder elementerne i den rigtige rækkefølge, (3) du kan være kreativ, (4) du får tilfredse brugere, og (5) du slipper for at starte forfra hver gang. Modsætningen til dette er, at du faktisk ikke ved, om du har tabt fokus, har fået det hele med, for meget, for lidt, det nødvendige, er kørt langt ud ad en tangent eller sprunget noget over, at projektet kører i ring og skaber splid frem for samarbejde, og om indholdet er opstået på tilfældigheder.

Med informationsledelse får du kompetencer til at skabe meningsfuld information ved at holde brugerfokus hele vejen gennem projektet og reducere kompleksiteten, hvad enten du skal bage kage, bygge motorveje, holde ferie, feste, it-systemudvikle, holde møde, drøfte kommuneplan, pleje parforholdet, undervise eller administrere ældrepleje.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedAalborg
ForlagProjektkonsulenten
Vol/bind1
Udgave1
Antal sider188
ISBN (Trykt)978-87-997557-1-4
ISBN (Elektronisk)978-87-997557-0-7
StatusUdgivet - 11 jul. 2014

Bibliografisk note

Vil du også øge din omsætning? Ja tak!
En væsentlig faktor i et projekts succes er informationsformidling. Dog kan det koste dyrt i form af ups’ere og om’ere, når formidlingen er for kompleks eller ingen gennemslagskraft har. Det er den udfordring, denne bog kommer med en løsning på. Gennem brug af de metoder, teorier og modeller, som bogen indeholder, har forfatteren bl.a. hjulpet med at øge omsætningen fra 17 mio. til 22 mio. hos en virksomhed over en to års periode. Dette blot ved at reducere kompleksiteten af dokumentering og procedurer i virksomheden.

Udgivet: 2014

Emneord

  • Informationsledelse
  • Informationsformidling
  • Omsætning
  • 100 tips

Citer dette

Brodersen, L. (2014). Informationsledelse med mindset-map. (1 udg.) Aalborg: Projektkonsulenten.
Brodersen, Lars. / Informationsledelse med mindset-map. 1 udg. Aalborg : Projektkonsulenten, 2014. 188 s.
@book{d623a94c19884109a8ec983c98a1137f,
title = "Informationsledelse med mindset-map",
abstract = "Teorien og modellerne om informationsledelse med mindset-map bygger p{\aa} Aalborg Universitets PBL-model, naturvidenskabelige principper, tekniske principper og humanistiske teorier. I kombination udg{\o}r disse grundlag et st{\ae}rkt grundlag, som sikrer resultater.Informationsledelse handler om projektfokus, reduceret kompleksitet, struktureret arbejde med projekters sarte og essentielle information, ordentlige samtaler om projektarbejdet, f{\ae}llesforst{\aa}else og ordentlig handlekraft. Fidusen ved dette er, (1) at du f{\aa}r det hele med, (2) at du bearbejder elementerne i den rigtige r{\ae}kkef{\o}lge, (3) du kan v{\ae}re kreativ, (4) du f{\aa}r tilfredse brugere, og (5) du slipper for at starte forfra hver gang. Mods{\ae}tningen til dette er, at du faktisk ikke ved, om du har tabt fokus, har f{\aa}et det hele med, for meget, for lidt, det n{\o}dvendige, er k{\o}rt langt ud ad en tangent eller sprunget noget over, at projektet k{\o}rer i ring og skaber splid frem for samarbejde, og om indholdet er opst{\aa}et p{\aa} tilf{\ae}ldigheder.Med informationsledelse f{\aa}r du kompetencer til at skabe meningsfuld information ved at holde brugerfokus hele vejen gennem projektet og reducere kompleksiteten, hvad enten du skal bage kage, bygge motorveje, holde ferie, feste, it-systemudvikle, holde m{\o}de, dr{\o}fte kommuneplan, pleje parforholdet, undervise eller administrere {\ae}ldrepleje.",
keywords = "Informationsledelse, Informationsformidling, Oms{\ae}tning, 100 tips",
author = "Lars Brodersen",
note = "Vil du ogs{\aa} {\o}ge din oms{\ae}tning? Ja tak! En v{\ae}sentlig faktor i et projekts succes er informationsformidling. Dog kan det koste dyrt i form af ups’ere og om’ere, n{\aa}r formidlingen er for kompleks eller ingen gennemslagskraft har. Det er den udfordring, denne bog kommer med en l{\o}sning p{\aa}. Gennem brug af de metoder, teorier og modeller, som bogen indeholder, har forfatteren bl.a. hjulpet med at {\o}ge oms{\ae}tningen fra 17 mio. til 22 mio. hos en virksomhed over en to {\aa}rs periode. Dette blot ved at reducere kompleksiteten af dokumentering og procedurer i virksomheden. Udgivet: 2014",
year = "2014",
month = "7",
day = "11",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-997557-1-4",
volume = "1",
publisher = "Projektkonsulenten",
edition = "1",

}

Brodersen, L 2014, Informationsledelse med mindset-map. bind 1, 1 udg, Projektkonsulenten, Aalborg.

Informationsledelse med mindset-map. / Brodersen, Lars.

1 udg. Aalborg : Projektkonsulenten, 2014. 188 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Informationsledelse med mindset-map

AU - Brodersen, Lars

N1 - Vil du også øge din omsætning? Ja tak! En væsentlig faktor i et projekts succes er informationsformidling. Dog kan det koste dyrt i form af ups’ere og om’ere, når formidlingen er for kompleks eller ingen gennemslagskraft har. Det er den udfordring, denne bog kommer med en løsning på. Gennem brug af de metoder, teorier og modeller, som bogen indeholder, har forfatteren bl.a. hjulpet med at øge omsætningen fra 17 mio. til 22 mio. hos en virksomhed over en to års periode. Dette blot ved at reducere kompleksiteten af dokumentering og procedurer i virksomheden. Udgivet: 2014

PY - 2014/7/11

Y1 - 2014/7/11

N2 - Teorien og modellerne om informationsledelse med mindset-map bygger på Aalborg Universitets PBL-model, naturvidenskabelige principper, tekniske principper og humanistiske teorier. I kombination udgør disse grundlag et stærkt grundlag, som sikrer resultater.Informationsledelse handler om projektfokus, reduceret kompleksitet, struktureret arbejde med projekters sarte og essentielle information, ordentlige samtaler om projektarbejdet, fællesforståelse og ordentlig handlekraft. Fidusen ved dette er, (1) at du får det hele med, (2) at du bearbejder elementerne i den rigtige rækkefølge, (3) du kan være kreativ, (4) du får tilfredse brugere, og (5) du slipper for at starte forfra hver gang. Modsætningen til dette er, at du faktisk ikke ved, om du har tabt fokus, har fået det hele med, for meget, for lidt, det nødvendige, er kørt langt ud ad en tangent eller sprunget noget over, at projektet kører i ring og skaber splid frem for samarbejde, og om indholdet er opstået på tilfældigheder.Med informationsledelse får du kompetencer til at skabe meningsfuld information ved at holde brugerfokus hele vejen gennem projektet og reducere kompleksiteten, hvad enten du skal bage kage, bygge motorveje, holde ferie, feste, it-systemudvikle, holde møde, drøfte kommuneplan, pleje parforholdet, undervise eller administrere ældrepleje.

AB - Teorien og modellerne om informationsledelse med mindset-map bygger på Aalborg Universitets PBL-model, naturvidenskabelige principper, tekniske principper og humanistiske teorier. I kombination udgør disse grundlag et stærkt grundlag, som sikrer resultater.Informationsledelse handler om projektfokus, reduceret kompleksitet, struktureret arbejde med projekters sarte og essentielle information, ordentlige samtaler om projektarbejdet, fællesforståelse og ordentlig handlekraft. Fidusen ved dette er, (1) at du får det hele med, (2) at du bearbejder elementerne i den rigtige rækkefølge, (3) du kan være kreativ, (4) du får tilfredse brugere, og (5) du slipper for at starte forfra hver gang. Modsætningen til dette er, at du faktisk ikke ved, om du har tabt fokus, har fået det hele med, for meget, for lidt, det nødvendige, er kørt langt ud ad en tangent eller sprunget noget over, at projektet kører i ring og skaber splid frem for samarbejde, og om indholdet er opstået på tilfældigheder.Med informationsledelse får du kompetencer til at skabe meningsfuld information ved at holde brugerfokus hele vejen gennem projektet og reducere kompleksiteten, hvad enten du skal bage kage, bygge motorveje, holde ferie, feste, it-systemudvikle, holde møde, drøfte kommuneplan, pleje parforholdet, undervise eller administrere ældrepleje.

KW - Informationsledelse

KW - Informationsformidling

KW - Omsætning

KW - 100 tips

M3 - Bog

SN - 978-87-997557-1-4

VL - 1

BT - Informationsledelse med mindset-map

PB - Projektkonsulenten

CY - Aalborg

ER -

Brodersen L. Informationsledelse med mindset-map. 1 udg. Aalborg: Projektkonsulenten, 2014. 188 s.