Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelLines IRGIC16
RedaktørerJens Kirk, Mikkel Jensen, Brian Russell Graham, Bent Sørensen
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
StatusAccepteret/In press - 2019
NavnInterdisciplinære kulturstudier
ISSN1904-898X

• Lines
  • Narratology
  • Laurence Sterne
  • P.G. Wodehouse
  • Game of Thrones

Christensen, J. R. (Accepteret/In press). Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones. I J. Kirk, M. Jensen, B. R. Graham, & B. Sørensen (red.), Lines IRGIC16 Aalborg Universitetsforlag. Interdisciplinære kulturstudier
Christensen, Jørgen Riber. / Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones. Lines IRGIC16. red. / Jens Kirk ; Mikkel Jensen ; Brian Russell Graham ; Bent Sørensen. Aalborg Universitetsforlag, 2019. (Interdisciplinære kulturstudier).
@inbook{e99bcb862c2d40af8d1c27c7a0ec155f,
title = "Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones",
keywords = "Lines, Narratology, Laurence Sterne, P.G. Wodehouse, Game of Thrones",
author = "Christensen, {J{\o}rgen Riber}",
year = "2019",
language = "English",
editor = "Jens Kirk and Mikkel Jensen and Graham, {Brian Russell} and Bent S{\o}rensen",
booktitle = "Lines IRGIC16",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Christensen, JR 2019, Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones. i J Kirk, M Jensen, BR Graham & B Sørensen (red), Lines IRGIC16. Aalborg Universitetsforlag, Interdisciplinære kulturstudier.

Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones. / Christensen, Jørgen Riber.

Lines IRGIC16. red. / Jens Kirk; Mikkel Jensen; Brian Russell Graham; Bent Sørensen. Aalborg Universitetsforlag, 2019.

TY - CHAP

T1 - Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones

AU - Christensen, Jørgen Riber

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - Lines

KW - Narratology

KW - Laurence Sterne

KW - P.G. Wodehouse

KW - Game of Thrones

M3 - Book chapter

BT - Lines IRGIC16

A2 - Kirk, Jens

A2 - Jensen, Mikkel

A2 - Graham, Brian Russell

A2 - Sørensen, Bent

PB - Aalborg Universitetsforlag

Christensen JR. Ingold's Lines and Narrative Structures: From Tristram Shandy to Game of Thrones. I Kirk J, Jensen M, Graham BR, Sørensen B, red., Lines IRGIC16. Aalborg Universitetsforlag. 2019. (Interdisciplinære kulturstudier).