Annette Bilfeldt, Michael Søgaard Jørgensen, J.O Jensen, Morten Elle, E.H. Lauridsen, Maiken Quitzau, F. Friis, A. Clementsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

StatusAccepteret/In press - 2017

@book{0dba9179682e423e90e37667dded04fe,
title = "Innovation i nyere b{\ae}redygtigt byggeri, Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, DTU og Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet (under udgivelse)",
author = "Annette Bilfeldt and J{\o}rgensen, {Michael S{\o}gaard} and J.O Jensen and Morten Elle and E.H. Lauridsen and Maiken Quitzau and F. Friis and A. Clementsen",
year = "2017",

Innovation i nyere bæredygtigt byggeri, Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, DTU og Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet (under udgivelse). / Bilfeldt, Annette; Jørgensen, Michael Søgaard; Jensen, J.O ; Elle, Morten; Lauridsen, E.H. ; Quitzau, Maiken ; Friis, F.; Clementsen, A.

2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Innovation i nyere bæredygtigt byggeri, Institut for Systemer, Produktion og Ledelse, DTU og Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet (under udgivelse)