Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

En undervisers kreativitet og entreprenørskab er ikke alene en personlig kreativitet og drivkraft, men afhængig af og en del af et komplekst system en erhvervsskole er og ingen enkelte dele kan forklare dets gennemslagskraft. De pædagogisk implikationer af disse inddrages i kapitlet i forhold til, hvordan man som erhvervslærer studerende gennem uddannelsesforløbet kan arbejde innovativt og entreprenørielt med udvikling af en pædagogisk didaktisk kompetence der kan udvikle elevernes kreativitet og innovationskapacitet.
OriginalsprogDansk
TitelPå diplom. At lære som voksen
Redaktører Henriette Duch
ForlagGyldendal
Publikationsdato5 aug. 2019
Udgave1
Kapitel7
ISBN (Trykt)9788702288742, 8702288742
StatusUdgivet - 5 aug. 2019

Emneord

  • erhvervsuddannelse
  • entreprenørskab
  • didaktik
  • pædagogik

Citer dette

Lund, B. (2019). Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv. I H. Duch (red.), På diplom. At lære som voksen (1 udg.). Gyldendal.
Lund, Birthe. / Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv. På diplom. At lære som voksen. red. / Henriette Duch . 1. udg. Gyldendal, 2019.
@inbook{c69c0c9b771546e9a69fe4d102a051e7,
title = "Innovation og entrepren{\o}rskab i et p{\ae}dagogisk perspektiv",
abstract = "En undervisers kreativitet og entrepren{\o}rskab er ikke alene en personlig kreativitet og drivkraft, men afh{\ae}ngig af og en del af et komplekst system en erhvervsskole er og ingen enkelte dele kan forklare dets gennemslagskraft. De p{\ae}dagogisk implikationer af disse inddrages i kapitlet i forhold til, hvordan man som erhvervsl{\ae}rer studerende gennem uddannelsesforl{\o}bet kan arbejde innovativt og entrepren{\o}rielt med udvikling af en p{\ae}dagogisk didaktisk kompetence der kan udvikle elevernes kreativitet og innovationskapacitet.",
keywords = "erhvervsuddannelse, entrepren{\o}rskab, didaktik, p{\ae}dagogik",
author = "Birthe Lund",
year = "2019",
month = "8",
day = "5",
language = "Dansk",
isbn = "9788702288742",
editor = "{ Duch }, { Henriette}",
booktitle = "P{\aa} diplom. At l{\ae}re som voksen",
publisher = "Gyldendal",
edition = "1",

}

Lund, B 2019, Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv. i H Duch (red.), På diplom. At lære som voksen. 1 udg, Gyldendal.

Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv. / Lund, Birthe.

På diplom. At lære som voksen. red. / Henriette Duch . 1. udg. Gyldendal, 2019.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv

AU - Lund, Birthe

PY - 2019/8/5

Y1 - 2019/8/5

N2 - En undervisers kreativitet og entreprenørskab er ikke alene en personlig kreativitet og drivkraft, men afhængig af og en del af et komplekst system en erhvervsskole er og ingen enkelte dele kan forklare dets gennemslagskraft. De pædagogisk implikationer af disse inddrages i kapitlet i forhold til, hvordan man som erhvervslærer studerende gennem uddannelsesforløbet kan arbejde innovativt og entreprenørielt med udvikling af en pædagogisk didaktisk kompetence der kan udvikle elevernes kreativitet og innovationskapacitet.

AB - En undervisers kreativitet og entreprenørskab er ikke alene en personlig kreativitet og drivkraft, men afhængig af og en del af et komplekst system en erhvervsskole er og ingen enkelte dele kan forklare dets gennemslagskraft. De pædagogisk implikationer af disse inddrages i kapitlet i forhold til, hvordan man som erhvervslærer studerende gennem uddannelsesforløbet kan arbejde innovativt og entreprenørielt med udvikling af en pædagogisk didaktisk kompetence der kan udvikle elevernes kreativitet og innovationskapacitet.

KW - erhvervsuddannelse

KW - entreprenørskab

KW - didaktik

KW - pædagogik

UR - https://www.danskboghandel.dk/da/skole-og-l%C3%A6reb%C3%B8ger-diverse/102357-p%C3%A5-diplom-at-l%C3%A6re-som-voksen-9788702288742.html

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788702288742

SN - 8702288742

BT - På diplom. At lære som voksen

A2 - Duch , Henriette

PB - Gyldendal

ER -

Lund B. Innovation og entreprenørskab i et pædagogisk perspektiv. I Duch H, red., På diplom. At lære som voksen. 1 udg. Gyldendal. 2019