Inspirationskatalog: Internationalisering af medarbejderstaben

Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018

@misc{f257d9374ea74f8b851b05bc25ab8ea0,
title = "Inspirationskatalog: Internationalisering af medarbejderstaben: Indsatsomr{\aa}de 5 i den strategiske handleplan for ligestilling og diversitet p{\aa} Aalborg Universitet 2017-2021",
abstract = "Som led i implementeringen af AAU’s nye strategiske handleplan for ligestilling og diversitet 2017-2021 er dette inspirationskatalog blevet udarbejdet for at hj{\ae}lpe til med at sikre, at handleplanens forskellige indsatsomr{\aa}der implementeres p{\aa} tv{\ae}rs af fakulteter og institutter. Inspirationskataloget d{\ae}kker indsatsomr{\aa}de 5: Internationalisering af medarbejderstaben i den overordnede strategi.",
author = "Nielsen, {Helene Pristed} and Faber, {Stine Thidemann}",
year = "2018",

TY - GEN

T1 - Inspirationskatalog: Internationalisering af medarbejderstaben

T2 - Indsatsområde 5 i den strategiske handleplan for ligestilling og diversitet på Aalborg Universitet 2017-2021

AU - Nielsen, Helene Pristed

AU - Faber, Stine Thidemann

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Som led i implementeringen af AAU’s nye strategiske handleplan for ligestilling og diversitet 2017-2021 er dette inspirationskatalog blevet udarbejdet for at hjælpe til med at sikre, at handleplanens forskellige indsatsområder implementeres på tværs af fakulteter og institutter. Inspirationskataloget dækker indsatsområde 5: Internationalisering af medarbejderstaben i den overordnede strategi.

AB - Som led i implementeringen af AAU’s nye strategiske handleplan for ligestilling og diversitet 2017-2021 er dette inspirationskatalog blevet udarbejdet for at hjælpe til med at sikre, at handleplanens forskellige indsatsområder implementeres på tværs af fakulteter og institutter. Inspirationskataloget dækker indsatsområde 5: Internationalisering af medarbejderstaben i den overordnede strategi.

M3 - Faglig redegørelse