Inspirationskatalog til udvikling af multihuse

Helle Nørgaard, Anette Gravgaard Christensen, Anna Falkenstjerne Beck

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Projektets formål har været at undersøge muligheder og behov for etablering af multihuse, som grundlag for dækning af servicebehov i tyndt befolkede egne af Danmark. Projektet har også haft til formål at undersøge muligheder og erfaringer med genanvendelse af funktionstømte bygninger og etablering af multihuse.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKbh.
ForlagUdlændinge,- Integrations- og Boligministeriet
Udgave1.
Antal sider62
ISBN (Elektronisk)978-87-93396-20-3
Rekvirerende organisationUdlændinge-, Integrations- og Boligministeriet
StatusUdgivet - 16 sep. 2016

Citer dette

Nørgaard, H., Christensen, A. G., & Beck, A. F. (2016). Inspirationskatalog til udvikling af multihuse. (1. udg.) Kbh.: Udlændinge,- Integrations- og Boligministeriet.
Nørgaard, Helle ; Christensen, Anette Gravgaard ; Beck, Anna Falkenstjerne. / Inspirationskatalog til udvikling af multihuse. 1. udg. Kbh. : Udlændinge,- Integrations- og Boligministeriet, 2016. 62 s.
@book{0862715cf24a4af4a90d50d19dfcc4dc,
title = "Inspirationskatalog til udvikling af multihuse",
abstract = "Projektets form{\aa}l har v{\ae}ret at unders{\o}ge muligheder og behov for etablering af multihuse, som grundlag for d{\ae}kning af servicebehov i tyndt befolkede egne af Danmark. Projektet har ogs{\aa} haft til form{\aa}l at unders{\o}ge muligheder og erfaringer med genanvendelse af funktionst{\o}mte bygninger og etablering af multihuse.",
author = "Helle N{\o}rgaard and Christensen, {Anette Gravgaard} and Beck, {Anna Falkenstjerne}",
year = "2016",
month = "9",
day = "16",
language = "Dansk",
publisher = "Udl{\ae}ndinge,- Integrations- og Boligministeriet",
edition = "1.",

}

Nørgaard, H, Christensen, AG & Beck, AF 2016, Inspirationskatalog til udvikling af multihuse. 1. udg, Udlændinge,- Integrations- og Boligministeriet, Kbh.

Inspirationskatalog til udvikling af multihuse. / Nørgaard, Helle; Christensen, Anette Gravgaard; Beck, Anna Falkenstjerne.

1. udg. Kbh. : Udlændinge,- Integrations- og Boligministeriet, 2016. 62 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Inspirationskatalog til udvikling af multihuse

AU - Nørgaard, Helle

AU - Christensen, Anette Gravgaard

AU - Beck, Anna Falkenstjerne

PY - 2016/9/16

Y1 - 2016/9/16

N2 - Projektets formål har været at undersøge muligheder og behov for etablering af multihuse, som grundlag for dækning af servicebehov i tyndt befolkede egne af Danmark. Projektet har også haft til formål at undersøge muligheder og erfaringer med genanvendelse af funktionstømte bygninger og etablering af multihuse.

AB - Projektets formål har været at undersøge muligheder og behov for etablering af multihuse, som grundlag for dækning af servicebehov i tyndt befolkede egne af Danmark. Projektet har også haft til formål at undersøge muligheder og erfaringer med genanvendelse af funktionstømte bygninger og etablering af multihuse.

M3 - Rapport

BT - Inspirationskatalog til udvikling af multihuse

PB - Udlændinge,- Integrations- og Boligministeriet

CY - Kbh.

ER -

Nørgaard H, Christensen AG, Beck AF. Inspirationskatalog til udvikling af multihuse. 1. udg. Kbh.: Udlændinge,- Integrations- og Boligministeriet, 2016. 62 s.