Installation af vaskemaskine og tørretumbler: Nye installationer i gamle boliger

J. Christiansen, S. Skibstrup Eriksen, F. Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

Denne SBI-anvisning er et led i en serie om modernisering af installationerne i den ældre boligmasse. Den henvender sig til både beboere, husejere, VVS-installatører og andre interesserede. Anvisningen indeholder almene afsnit om valg og placering af vaskemaskine og tørretumbler, sagsforløb ved installation, forhold til myndigheder, priser, finansieringsuligheder m.m. Anvisningen indeholder endvidere tekniske afsnit om vandinstallation, afløb, ventilation og elinstallation i forbindelse med installation af vaskemaskine og tørretumbler.
Bidragets oversatte titelInstallation of washing machine and tumble drier
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedHørsholm
ForlagSBI forlag
Antal sider40
ISBN (Trykt)87-563-0408-0
StatusUdgivet - 1981
NavnSBi-anvisning
Nummer119
ISSN0106-6757

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • bygningsinstallationer
  • vaskemaskiner
  • tørretumblere
  • building installations
  • washing machines

Citer dette

Christiansen, J., Skibstrup Eriksen, S., & Nielsen, F. (1981). Installation af vaskemaskine og tørretumbler: Nye installationer i gamle boliger. Hørsholm: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 119
Christiansen, J. ; Skibstrup Eriksen, S. ; Nielsen, F. / Installation af vaskemaskine og tørretumbler : Nye installationer i gamle boliger. Hørsholm : SBI forlag, 1981. 40 s. (SBi-anvisning; Nr. 119).
@book{e91e5100165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Installation af vaskemaskine og t{\o}rretumbler: Nye installationer i gamle boliger",
abstract = "Denne SBI-anvisning er et led i en serie om modernisering af installationerne i den {\ae}ldre boligmasse. Den henvender sig til b{\aa}de beboere, husejere, VVS-installat{\o}rer og andre interesserede. Anvisningen indeholder almene afsnit om valg og placering af vaskemaskine og t{\o}rretumbler, sagsforl{\o}b ved installation, forhold til myndigheder, priser, finansieringsuligheder m.m. Anvisningen indeholder endvidere tekniske afsnit om vandinstallation, afl{\o}b, ventilation og elinstallation i forbindelse med installation af vaskemaskine og t{\o}rretumbler.",
keywords = "bygningsinstallationer, vaskemaskiner, t{\o}rretumblere, building installations, washing machines",
author = "J. Christiansen and {Skibstrup Eriksen}, S. and F. Nielsen",
note = "Udsolgt",
year = "1981",
language = "Dansk",
isbn = "87-563-0408-0",
publisher = "SBI forlag",

}

Christiansen, J, Skibstrup Eriksen, S & Nielsen, F 1981, Installation af vaskemaskine og tørretumbler: Nye installationer i gamle boliger. SBi-anvisning, nr. 119, SBI forlag, Hørsholm.

Installation af vaskemaskine og tørretumbler : Nye installationer i gamle boliger. / Christiansen, J.; Skibstrup Eriksen, S.; Nielsen, F.

Hørsholm : SBI forlag, 1981. 40 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Installation af vaskemaskine og tørretumbler

T2 - Nye installationer i gamle boliger

AU - Christiansen, J.

AU - Skibstrup Eriksen, S.

AU - Nielsen, F.

N1 - Udsolgt

PY - 1981

Y1 - 1981

N2 - Denne SBI-anvisning er et led i en serie om modernisering af installationerne i den ældre boligmasse. Den henvender sig til både beboere, husejere, VVS-installatører og andre interesserede. Anvisningen indeholder almene afsnit om valg og placering af vaskemaskine og tørretumbler, sagsforløb ved installation, forhold til myndigheder, priser, finansieringsuligheder m.m. Anvisningen indeholder endvidere tekniske afsnit om vandinstallation, afløb, ventilation og elinstallation i forbindelse med installation af vaskemaskine og tørretumbler.

AB - Denne SBI-anvisning er et led i en serie om modernisering af installationerne i den ældre boligmasse. Den henvender sig til både beboere, husejere, VVS-installatører og andre interesserede. Anvisningen indeholder almene afsnit om valg og placering af vaskemaskine og tørretumbler, sagsforløb ved installation, forhold til myndigheder, priser, finansieringsuligheder m.m. Anvisningen indeholder endvidere tekniske afsnit om vandinstallation, afløb, ventilation og elinstallation i forbindelse med installation af vaskemaskine og tørretumbler.

KW - bygningsinstallationer

KW - vaskemaskiner

KW - tørretumblere

KW - building installations

KW - washing machines

M3 - Bog

SN - 87-563-0408-0

BT - Installation af vaskemaskine og tørretumbler

PB - SBI forlag

CY - Hørsholm

ER -

Christiansen J, Skibstrup Eriksen S, Nielsen F. Installation af vaskemaskine og tørretumbler: Nye installationer i gamle boliger. Hørsholm: SBI forlag, 1981. 40 s. (SBi-anvisning; Nr. 119).