Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2

• totaløkonomi
  • beregninger
  • lca

Statens Byggeforskningsinstitut (2017). Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2. Kbh.: SBi Forlag. SBI, Bind. 2017:18
Statens Byggeforskningsinstitut. / Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2. Kbh. : SBi Forlag, 2017. 42 s. (SBI, Bind 2017:18).
@book{51023a12540149c59425187d7ef21cde,
title = "Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2",
abstract = "LCCbyg er et beregningsv{\ae}rkt{\o}j til total{\o}konomiske beregninger for et byggeri. LCCbyg fremstiller en overskuelig oversigt over byggeriets levetidsomkostninger set over hele byggeriets levetid med hensyn til anskaffelse, drift, renovering, energiforbrug mv. LCCbyg kan hj{\ae}lpe beslutningstagere med at sammenligne to eller flere alternative l{\o}sninger og v{\ae}lge de mest {\o}konomiske l{\o}sninger p{\aa} lang sigt. Denne publikation beskriver, hvordan LCCbyg version 2.2 installeres p{\aa} en computer afh{\ae}ngig af operativsystem, og hvordan programmets forskellige funktioner anvendes.",
keywords = "energiforbrug, byggeproces, dokumentation, livscyklus vurderinger, digitalisering, b{\ae}redygtighed, total{\o}konomi, beregninger, lca",
author = "{Statens Byggeforskningsinstitut} and Kim Haugb{\o}lle and Peter Scheutz and S{\o}rensen, {Nils L}",
year = "2017",
isbn = "9788756318648",
publisher = "SBi Forlag",

Statens Byggeforskningsinstitut 2017, Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2. SBI, bind 2017:18, SBi Forlag, Kbh.

Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2. / Statens Byggeforskningsinstitut.

Kbh. : SBi Forlag, 2017. 42 s. (SBI, Bind 2017:18).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2

AU - Statens Byggeforskningsinstitut

AU - Haugbølle, Kim

AU - Scheutz, Peter

AU - Sørensen, Nils L

PY - 2017

Y1 - 2017

N2 - LCCbyg er et beregningsværktøj til totaløkonomiske beregninger for et byggeri. LCCbyg fremstiller en overskuelig oversigt over byggeriets levetidsomkostninger set over hele byggeriets levetid med hensyn til anskaffelse, drift, renovering, energiforbrug mv. LCCbyg kan hjælpe beslutningstagere med at sammenligne to eller flere alternative løsninger og vælge de mest økonomiske løsninger på lang sigt. Denne publikation beskriver, hvordan LCCbyg version 2.2 installeres på en computer afhængig af operativsystem, og hvordan programmets forskellige funktioner anvendes.

AB - LCCbyg er et beregningsværktøj til totaløkonomiske beregninger for et byggeri. LCCbyg fremstiller en overskuelig oversigt over byggeriets levetidsomkostninger set over hele byggeriets levetid med hensyn til anskaffelse, drift, renovering, energiforbrug mv. LCCbyg kan hjælpe beslutningstagere med at sammenligne to eller flere alternative løsninger og vælge de mest økonomiske løsninger på lang sigt. Denne publikation beskriver, hvordan LCCbyg version 2.2 installeres på en computer afhængig af operativsystem, og hvordan programmets forskellige funktioner anvendes.

KW - energiforbrug

KW - byggeproces

KW - dokumentation

KW - livscyklus vurderinger

KW - digitalisering

KW - bæredygtighed

KW - totaløkonomi

KW - beregninger

KW - lca

M3 - Bog

SN - 9788756318648

BT - Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2

PB - SBi Forlag

CY - Kbh.

Statens Byggeforskningsinstitut. Installationsguide og brugervejledning LCCbyg version 2.2. Kbh.: SBi Forlag, 2017. 42 s. (SBI, Bind 2017:18).