Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaper uden forlag/tidsskriftForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2018
StatusUdgivet - 2018
BegivenhedEuropean Academy of Management (EURAM): Research in Action - University of Iceland, Reykjavik, Island
Varighed: 19 jun. 201822 jun. 2018
Konferencens nummer: 18

Konference

KonferenceEuropean Academy of Management (EURAM)
Nummer18
LokationUniversity of Iceland
LandIsland
ByReykjavik
Periode19/06/201822/06/2018
Internetadresse

Gottlieb, S., Frederiksen, N., & Koch, C. (2018). Integration and differentiation of institutional logics in strategic partnerships: Responses to institutional pluralism. 1-40. Afhandling præsenteret på European Academy of Management (EURAM), Reykjavik, Island.
Gottlieb, Stefan ; Frederiksen, Nicolaj ; Koch, Christian. / Integration and differentiation of institutional logics in strategic partnerships : Responses to institutional pluralism. Afhandling præsenteret på European Academy of Management (EURAM), Reykjavik, Island.40 s.
@conference{876f83d404224707aa8a210bfdca0e4a,
title = "Integration and differentiation of institutional logics in strategic partnerships: Responses to institutional pluralism",
author = "Stefan Gottlieb and Nicolaj Frederiksen and Christian Koch",
year = "2018",
language = "English",
pages = "1--40",
note = "European Academy of Management (EURAM) : Research in Action, EURAM ; Conference date: 19-06-2018 Through 22-06-2018",
url = "http://euramonline.org/annual-conference-2018",

Integration and differentiation of institutional logics in strategic partnerships : Responses to institutional pluralism. / Gottlieb, Stefan; Frederiksen, Nicolaj; Koch, Christian.

2018. 1-40 Afhandling præsenteret på European Academy of Management (EURAM), Reykjavik, Island.

TY - CONF

T1 - Integration and differentiation of institutional logics in strategic partnerships

T2 - Responses to institutional pluralism

AU - Gottlieb, Stefan

AU - Frederiksen, Nicolaj

AU - Koch, Christian

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Paper without publisher/journal

SP - 1

EP - 40

Gottlieb S, Frederiksen N, Koch C. Integration and differentiation of institutional logics in strategic partnerships: Responses to institutional pluralism. 2018. Afhandling præsenteret på European Academy of Management (EURAM), Reykjavik, Island.