Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingKonferenceabstrakt i proceedingForskning

3 Citationer (Scopus)
OriginalsprogEngelsk
Titelwww.vbn.aau.dk
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
Publikationsdato2007
StatusUdgivet - 2007
BegivenhedThe International IBPSA Building Simulation Conference and Exhibition - Beijing, Kina
Varighed: 3 sep. 20076 sep. 2007
Konferencens nummer: 10

Konference

KonferenceThe International IBPSA Building Simulation Conference and Exhibition
Nummer10
LandKina
ByBeijing
Periode03/09/200706/09/2007

Jensen, R. L., Grau, K., & Heiselberg, P. (2007). Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program. I www.vbn.aau.dk Department of Civil Engineering, Aalborg University.
Jensen, Rasmus Lund ; Grau, Karl ; Heiselberg, Per. / Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program. www.vbn.aau.dk. Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2007.
@inbook{e7553bc0e30411ddb0a4000ea68e967b,
title = "Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program",
keywords = "Spanning tree, Loop equations, Natural ventilation, Hybrid ventilation, BSim",
author = "Jensen, {Rasmus Lund} and Karl Grau and Per Heiselberg",
year = "2007",
language = "English",
booktitle = "www.vbn.aau.dk",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Denmark",

Jensen, RL, Grau, K & Heiselberg, P 2007, Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program. i www.vbn.aau.dk. Department of Civil Engineering, Aalborg University, The International IBPSA Building Simulation Conference and Exhibition, Beijing, Kina, 03/09/2007.

Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program. / Jensen, Rasmus Lund; Grau, Karl; Heiselberg, Per.

www.vbn.aau.dk. Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2007.

TY - ABST

T1 - Integration of a Multizone Airflow Model into a Thermal Simulation Program

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Grau, Karl