Marjan Bozinovski, T. Renier, Ramjee Prasad

Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2002

Bozinovski, M., Renier, T., & Prasad, R. (2002). Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag.
Bozinovski, Marjan ; Renier, T. ; Prasad, Ramjee. / Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2002.
@book{107e8ec0748a11dbabfe000ea68e967b,
title = "Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario",
author = "Marjan Bozinovski and T. Renier and Ramjee Prasad",
year = "2002",
language = "English",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Bozinovski, M, Renier, T & Prasad, R 2002, Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg.

Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario. / Bozinovski, Marjan; Renier, T.; Prasad, Ramjee.

Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario

AU - Bozinovski, Marjan

AU - Renier, T.

AU - Prasad, Ramjee

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Book

BT - Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Bozinovski M, Renier T, Prasad R. Integration of SIP into RSerPool and implementation of an extended SIP call scenario. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag, 2002.