391 Downloads (Pure)

Resumé

Notatet tager udgangspunkt i at klima- og energiindsatserne bedst lykkes hvis det offentlige udvikler nye måder at koble eksisterende indsatser og virkemidler med effekt på energiområdet, en tilgang man kan kalde ”integreret energieffektivisering” eller IE. Med energieffektivisering menes energirenovering og effektivisering af energisystemet i relation til det byggede miljø.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato20 jan. 2013
StatusUdgivet - 20 jan. 2013

Citer dette

@misc{2cebb5c948bc4d698e00470828a9173b,
title = "Integreret Energieffektivisering",
abstract = "Notatet tager udgangspunkt i at klima- og energiindsatserne bedst lykkes hvis det offentlige udvikler nye m{\aa}der at koble eksisterende indsatser og virkemidler med effekt p{\aa} energiomr{\aa}det, en tilgang man kan kalde ”integreret energieffektivisering” eller IE. Med energieffektivisering menes energirenovering og effektivisering af energisystemet i relation til det byggede milj{\o}.",
author = "Engberg, {Lars A.}",
year = "2013",
month = "1",
day = "20",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Integreret Energieffektivisering. / Engberg, Lars A.

2013, Arbejdsnotat.

Publikation: AndetAndet bidragRådgivning

TY - GEN

T1 - Integreret Energieffektivisering

AU - Engberg, Lars A.

PY - 2013/1/20

Y1 - 2013/1/20

N2 - Notatet tager udgangspunkt i at klima- og energiindsatserne bedst lykkes hvis det offentlige udvikler nye måder at koble eksisterende indsatser og virkemidler med effekt på energiområdet, en tilgang man kan kalde ”integreret energieffektivisering” eller IE. Med energieffektivisering menes energirenovering og effektivisering af energisystemet i relation til det byggede miljø.

AB - Notatet tager udgangspunkt i at klima- og energiindsatserne bedst lykkes hvis det offentlige udvikler nye måder at koble eksisterende indsatser og virkemidler med effekt på energiområdet, en tilgang man kan kalde ”integreret energieffektivisering” eller IE. Med energieffektivisering menes energirenovering og effektivisering af energisystemet i relation til det byggede miljø.

M3 - Andet bidrag

ER -