Bolette Daniels Beck (Hovedvejleder), Cathrine Telcs

Eksport af forskningsdata: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

85 Downloads (Pure)

UdgivelsesstedKlinik for traumatiserede flygtninge, Vordingborg, Region Sjælland.
PublikationsstatusUdgivet - 2 mar. 2014

@book{b05ac0f30e224a5696210c6c891a54a3,
title = "Intensiv musik- og psykomotorisk gruppeterapi m. flygtninge: Et pilotprojekt i samarbejde med Klinik for Traumatiserede Flygtninge og Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi v. Aalborg Universitet",
abstract = "Evaluering af gruppemusikterapi i kombination med psykomotorisk behandling med 3 traumatiserede flygtninge ved hj{\ae}lp af sp{\o}rgeskemaer ( WHOQOL) og interviews.",
author = "Beck, {Bolette Daniels} and Cathrine Telcs",
year = "2014",
month = "3",
day = "2",

Intensiv musik- og psykomotorisk gruppeterapi m. flygtninge : Et pilotprojekt i samarbejde med Klinik for Traumatiserede Flygtninge og Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi v. Aalborg Universitet. / Beck, Bolette Daniels (Hovedvejleder); Telcs, Cathrine.

Klinik for traumatiserede flygtninge, Vordingborg, Region Sjælland., 2014. 54 s.

Eksport af forskningsdata: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Intensiv musik- og psykomotorisk gruppeterapi m. flygtninge

T2 - Et pilotprojekt i samarbejde med Klinik for Traumatiserede Flygtninge og Center for Dokumentation og Forskning i Musikterapi v. Aalborg Universitet

AU - Telcs, Cathrine

A2 - Beck, Bolette Daniels

PY - 2014/3/2

Y1 - 2014/3/2

N2 - Evaluering af gruppemusikterapi i kombination med psykomotorisk behandling med 3 traumatiserede flygtninge ved hjælp af spørgeskemaer ( WHOQOL) og interviews.

AB - Evaluering af gruppemusikterapi i kombination med psykomotorisk behandling med 3 traumatiserede flygtninge ved hjælp af spørgeskemaer ( WHOQOL) og interviews.

M3 - Rapport

BT - Intensiv musik- og psykomotorisk gruppeterapi m. flygtninge

CY - Klinik for traumatiserede flygtninge, Vordingborg, Region Sjælland.