Intercultural Competence

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedAalborg
ForlagCentre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University
StatusUdgivet - 2001
NavnInternational Business Economics Working Paper Series
Nummer33
ISSN0908-1658

• Denmark

Kuada, J. E. (2001). Intercultural Competence: Development of Danish managers. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University. International Business Economics Working Paper Series, Nr. 33
Kuada, John Ernest. / Intercultural Competence : Development of Danish managers. Aalborg : Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 2001. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 33).
@book{0aba0630002e11dab4d5000ea68e967b,
title = "Intercultural Competence: Development of Danish managers",
keywords = "Denmark, Denmark",
author = "Kuada, {John Ernest}",
year = "2001",
language = "English",
publisher = "Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University",
address = "Denmark",

Kuada, JE 2001, Intercultural Competence: Development of Danish managers. International Business Economics Working Paper Series, nr. 33, Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, Aalborg.

Intercultural Competence : Development of Danish managers. / Kuada, John Ernest.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Intercultural Competence

T2 - Development of Danish managers

AU - Kuada, John Ernest

PY - 2001

Y1 - 2001

KW - Denmark

M3 - Book

BT - Intercultural Competence

PB - Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University

CY - Aalborg

Kuada JE. Intercultural Competence: Development of Danish managers. Aalborg: Centre for International Business, Department of Business Studies, Aalborg University, 2001. (International Business Economics Working Paper Series; Nr. 33).