Andreas Lindenskov Tamborg, Andreas Riekehr Bjerre, Thomas R.S. Albrechtsen, Lars Birch Andreasen, Morten Misfeldt

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

133 Downloads (Pure)
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagAalborg Universitet
Udgave1
StatusUdgivet - 2017

Tamborg, A. L., Bjerre, A. R., Albrechtsen, T. R. S., Andreasen, L. B., & Misfeldt, M. (2017). International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review. (1 udg.) København: Aalborg Universitet.
Tamborg, Andreas Lindenskov ; Bjerre, Andreas Riekehr ; Albrechtsen, Thomas R.S. ; Andreasen, Lars Birch ; Misfeldt, Morten. / International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review. 1 udg. København : Aalborg Universitet, 2017. 16 s.
@book{bd2fd14791bb405ca248260997d28233,
title = "International litteratur om anvendelsen af digitale l{\ae}ringsplatforme - et systematisk review",
author = "Tamborg, {Andreas Lindenskov} and Bjerre, {Andreas Riekehr} and Albrechtsen, {Thomas R.S.} and Andreasen, {Lars Birch} and Morten Misfeldt",
year = "2017",
publisher = "Aalborg Universitet",
edition = "1",

Tamborg, AL, Bjerre, AR, Albrechtsen, TRS, Andreasen, LB & Misfeldt, M 2017, International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review. 1 udg, Aalborg Universitet, København.

International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review. / Tamborg, Andreas Lindenskov; Bjerre, Andreas Riekehr; Albrechtsen, Thomas R.S. ; Andreasen, Lars Birch; Misfeldt, Morten.

1 udg. København : Aalborg Universitet, 2017. 16 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review

AU - Tamborg, Andreas Lindenskov

AU - Bjerre, Andreas Riekehr

AU - Albrechtsen, Thomas R.S.

AU - Andreasen, Lars Birch

AU - Misfeldt, Morten

PY - 2017

Y1 - 2017

UR - https://www.emu.dk/modul/delrapport-1-international-forskningslitteratur-om-anvendelsen-af-digitale-l%C3%A6ringsplatforme

M3 - Rapport

BT - International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review

PB - Aalborg Universitet

CY - København

Tamborg AL, Bjerre AR, Albrechtsen TRS, Andreasen LB, Misfeldt M. International litteratur om anvendelsen af digitale læringsplatforme - et systematisk review. 1 udg. København: Aalborg Universitet, 2017. 16 s.