Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato23 aug. 2016
StatusUdgivet - 23 aug. 2016
BegivenhedTrafikdage 2016 - Aalborg
Varighed: 22 aug. 201623 aug. 2016

Konference

KonferenceTrafikdage 2016
LokationAalborg
Periode22/08/201623/08/2016
Internetadresse

Fingerprint

Gangs

Larsen, G. R. (2016). Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn. Abstract fra Trafikdage 2016, .
@conference{8b8a38565946449e832b4edefab122ac,
title = "Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn",
abstract = "Baggrunden for den unders{\o}gelse som denne artikel pr{\ae}senterer, er at der kommer flere og flere internationale rejsende til Nordjylland gennem Aalborg Lufthavn. Tidligere har rejsende i Aalborg Lufthavn hovedsagligt v{\ae}ret personer, der rejser fra Aalborg Lufthavn og ud i verden, men i de senere {\aa}r er der begyndt at komme flere og flere rejsende, som har Nordjylland som deres destination og ikke deres udgangspunkt. Hvem disse internationale rejsende er vides der for nuv{\ae}rende ikke meget om, og derfor har Aalborg Universitet, i samarbejde med Aalborg Lufthavn, foretaget en unders{\o}gelse af de internationale rejsende, der ankommer til Nordjylland gennem Aalborg Lufthavn. Unders{\o}gelsen tog udgangspunkt i det eksisterende internationale rutenetv{\ae}rk i Aalborg Lufthavn, for derudfra at analysere de turister, privat‐ og erhvervsrejsende, der ankommer til Aalborg Lufthavn fra internationale destinationer. Hensigten med unders{\o}gelsen har v{\ae}ret at tegne en sociologisk profil p{\aa} de internationale rejsende til Aalborg Lufthavn samt opbygge viden om hvilke overvejelser og valg der knytter sig til flyrejsen til Nordjylland. Denne viden skal dels anvendes til at styrke det internationale rutenetv{\ae}rk i Aalborg Lufthavn, dels til at styrke Nordjylland som destination for internationale flyrejsende. Denne artikel vil pr{\ae}sentere hvordan denne unders{\o}gelse er designet og vil diskutere resultaterne af unders{\o}gelsen, og for f{\o}rste gang give et indblik i hvem de internationale rejsende der ankommer i Aalborg Lufthavn er.",
author = "Larsen, {Gunvor Riber}",
year = "2016",
month = "8",
day = "23",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 22-08-2016 Through 23-08-2016",
url = "http://www.trafikdage.dk/",

Larsen, GR 2016, 'Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn' Trafikdage 2016, 22/08/2016 - 23/08/2016, .

Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn. / Larsen, Gunvor Riber.

2016. Abstract fra Trafikdage 2016, .

TY - ABST

T1 - Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn

AU - Larsen, Gunvor Riber

PY - 2016/8/23

Y1 - 2016/8/23

N2 - Baggrunden for den undersøgelse som denne artikel præsenterer, er at der kommer flere og flere internationale rejsende til Nordjylland gennem Aalborg Lufthavn. Tidligere har rejsende i Aalborg Lufthavn hovedsagligt været personer, der rejser fra Aalborg Lufthavn og ud i verden, men i de senere år er der begyndt at komme flere og flere rejsende, som har Nordjylland som deres destination og ikke deres udgangspunkt. Hvem disse internationale rejsende er vides der for nuværende ikke meget om, og derfor har Aalborg Universitet, i samarbejde med Aalborg Lufthavn, foretaget en undersøgelse af de internationale rejsende, der ankommer til Nordjylland gennem Aalborg Lufthavn. Undersøgelsen tog udgangspunkt i det eksisterende internationale rutenetværk i Aalborg Lufthavn, for derudfra at analysere de turister, privat‐ og erhvervsrejsende, der ankommer til Aalborg Lufthavn fra internationale destinationer. Hensigten med undersøgelsen har været at tegne en sociologisk profil på de internationale rejsende til Aalborg Lufthavn samt opbygge viden om hvilke overvejelser og valg der knytter sig til flyrejsen til Nordjylland. Denne viden skal dels anvendes til at styrke det internationale rutenetværk i Aalborg Lufthavn, dels til at styrke Nordjylland som destination for internationale flyrejsende. Denne artikel vil præsentere hvordan denne undersøgelse er designet og vil diskutere resultaterne af undersøgelsen, og for første gang give et indblik i hvem de internationale rejsende der ankommer i Aalborg Lufthavn er.

AB - Baggrunden for den undersøgelse som denne artikel præsenterer, er at der kommer flere og flere internationale rejsende til Nordjylland gennem Aalborg Lufthavn. Tidligere har rejsende i Aalborg Lufthavn hovedsagligt været personer, der rejser fra Aalborg Lufthavn og ud i verden, men i de senere år er der begyndt at komme flere og flere rejsende, som har Nordjylland som deres destination og ikke deres udgangspunkt. Hvem disse internationale rejsende er vides der for nuværende ikke meget om, og derfor har Aalborg Universitet, i samarbejde med Aalborg Lufthavn, foretaget en undersøgelse af de internationale rejsende, der ankommer til Nordjylland gennem Aalborg Lufthavn. Undersøgelsen tog udgangspunkt i det eksisterende internationale rutenetværk i Aalborg Lufthavn, for derudfra at analysere de turister, privat‐ og erhvervsrejsende, der ankommer til Aalborg Lufthavn fra internationale destinationer. Hensigten med undersøgelsen har været at tegne en sociologisk profil på de internationale rejsende til Aalborg Lufthavn samt opbygge viden om hvilke overvejelser og valg der knytter sig til flyrejsen til Nordjylland. Denne viden skal dels anvendes til at styrke det internationale rutenetværk i Aalborg Lufthavn, dels til at styrke Nordjylland som destination for internationale flyrejsende. Denne artikel vil præsentere hvordan denne undersøgelse er designet og vil diskutere resultaterne af undersøgelsen, og for første gang give et indblik i hvem de internationale rejsende der ankommer i Aalborg Lufthavn er.

M3 - Conference abstract for conference

Larsen GR. Internationale rejsende i Aalborg Lufthavn. 2016. Abstract fra Trafikdage 2016, .