Introduktion: Test som historisk og socialt fænomen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelTest og prøvelser : Oprindelse, udvikling, aktualitet
RedaktørerKaren Egedal Andreasen, Mette Buchardt, Annette Rasmussen, Christian Ydesen
Udgivelses stedAalborg
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2015
Udgave1
Sider9-25
ISBN (Trykt)978-87-7112-338-8
StatusUdgivet - 2015
NavnSerie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser
Vol/bind6
ISSN2245-7569

• Testing Methods
  • History of education
  • Tests
  • Sociology of education

Andreasen, K. E., Buchardt, M., Rasmussen, A., & Ydesen, C. (2015). Introduktion: Test som historisk og socialt fænomen. I K. E. Andreasen, M. Buchardt, A. Rasmussen, & C. Ydesen (red.), Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet (1 udg., s. 9-25). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind. 6
Andreasen, Karen Egedal ; Buchardt, Mette ; Rasmussen, Annette ; Ydesen, Christian. / Introduktion : Test som historisk og socialt fænomen. Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. red. / Karen Egedal Andreasen ; Mette Buchardt ; Annette Rasmussen ; Christian Ydesen. 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2015. s. 9-25 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 6).
@inbook{1062be45f1e44f429e8ce02c4761d5f3,
title = "Introduktion: Test som historisk og socialt f{\ae}nomen",
abstract = "Kapitlet rummer en analyse af grundl{\ae}ggende tematikker i relation til testdesign og testpraksis i s{\aa}vel historisk som sociologisk perspektiv.",
keywords = "Testing Methods, History of education, Tests, Sociology of education",
author = "Andreasen, {Karen Egedal} and Mette Buchardt and Annette Rasmussen and Christian Ydesen",
year = "2015",
isbn = "978-87-7112-338-8",
series = "Serie om l{\ae}rings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",
pages = "9--25",
editor = "Andreasen, {Karen Egedal} and Mette Buchardt and Annette Rasmussen and Christian Ydesen",
booktitle = "Test og pr{\o}velser",
edition = "1",

Andreasen, KE, Buchardt, M, Rasmussen, A & Ydesen, C 2015, Introduktion: Test som historisk og socialt fænomen. i KE Andreasen, M Buchardt, A Rasmussen & C Ydesen (red), Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. 1 udg, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, bind 6, s. 9-25.

Introduktion : Test som historisk og socialt fænomen. / Andreasen, Karen Egedal; Buchardt, Mette; Rasmussen, Annette; Ydesen, Christian.

Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. red. / Karen Egedal Andreasen; Mette Buchardt; Annette Rasmussen; Christian Ydesen. 1. udg. Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 2015. s. 9-25 (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 6).

TY - CHAP

T1 - Introduktion

T2 - Test som historisk og socialt fænomen

AU - Andreasen, Karen Egedal

AU - Buchardt, Mette

AU - Rasmussen, Annette

AU - Ydesen, Christian

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Kapitlet rummer en analyse af grundlæggende tematikker i relation til testdesign og testpraksis i såvel historisk som sociologisk perspektiv.

AB - Kapitlet rummer en analyse af grundlæggende tematikker i relation til testdesign og testpraksis i såvel historisk som sociologisk perspektiv.

KW - Testing Methods

KW - History of education

KW - Tests

KW - Sociology of education

UR - http://aauforlag.dk/Shop/skriftserier/serie-om-laerings-forandrings-og-organisation/test-og-proevelser.aspx

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7112-338-8

T3 - Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser

SP - 9

EP - 25

BT - Test og prøvelser

A2 - Andreasen, Karen Egedal

A2 - Buchardt, Mette

A2 - Rasmussen, Annette

A2 - Ydesen, Christian

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Andreasen KE, Buchardt M, Rasmussen A, Ydesen C. Introduktion: Test som historisk og socialt fænomen. I Andreasen KE, Buchardt M, Rasmussen A, Ydesen C, red., Test og prøvelser: Oprindelse, udvikling, aktualitet. 1 udg. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 2015. s. 9-25. (Serie om lærings-, forandrings- og organisationsudviklingsprocesser, Bind 6).