Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center

Ole Michael Spaten, Lillith Olesen Løkken, Nadja Lagoni Holst, Maria Louise Pedersen, Maja Lausten

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

30 Downloads (Pure)
Publikationsdato15 jan. 2018
StatusUdgivet - 15 jan. 2018

Spaten, O. M., Løkken, L. O., Holst, N. L., Pedersen, M. L., & Lausten, M. (2018, jan 15). Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center.
Spaten, Ole Michael ; Løkken, Lillith Olesen ; Holst, Nadja Lagoni ; Pedersen, Maria Louise ; Lausten, Maja. / Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center. 2018.
@misc{0a9922312e1a4b049d10bd70d851605f,
title = "Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center",
keywords = "Students mental health, Stress, Depression, Anxiety, Mental Health",
author = "Spaten, {Ole Michael} and L{\o}kken, {Lillith Olesen} and Holst, {Nadja Lagoni} and Pedersen, {Maria Louise} and Maja Lausten",
year = "2018",
month = "1",
day = "15",
type = "Other",

Spaten, OM, Løkken, LO, Holst, NL, Pedersen, ML & Lausten, M 2018, Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center..

Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center. / Spaten, Ole Michael; Løkken, Lillith Olesen; Holst, Nadja Lagoni; Pedersen, Maria Louise; Lausten, Maja.

2018, Research on intervention.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center

AU - Spaten, Ole Michael

AU - Løkken, Lillith Olesen

AU - Holst, Nadja Lagoni

AU - Pedersen, Maria Louise

AU - Lausten, Maja

PY - 2018/1/15

Y1 - 2018/1/15

KW - Students mental health, Stress, Depression, Anxiety, Mental Health

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

Spaten OM, Løkken LO, Holst NL, Pedersen ML, Lausten M. Introduktion til arbejdet i Aalborg Universitets Coaching Center. 2018.