Invitèr bofællesskaberne indenfor: Planlægning og etablering af bofællesskaber

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Flere og flere danskere drømmer om at bo i fællesskab. Bofællesskabsformen er gået fra at være et forholdsvist marginalt boligprodukt på det danske boligmarked til på nuværende tidspunkt at have vundet indpas i den almene bevidsthed som en anden måde at bygge og bo på, der understøtter fællesskab og social interaktion mellem beboerne. nærværende publikation er skrevet på baggrund af erhvervs-PhD projekt om motivationerne for at etablere, skabe, flytte i og organisere bofællesskaber.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKuben Management og Dansk Byplanlaboratorium
Antal sider30
ISBN (Trykt)9788790413385
StatusUdgivet - 3 okt. 2019
BegivenhedByplan mødet 2019: session C - Køge, Køge, Danmark
Varighed: 3 okt. 20194 okt. 2019
https://www.byplanlab.dk/byplanmoede2019/sessioner/C

Konference

KonferenceByplan mødet 2019
LokationKøge
LandDanmark
ByKøge
Periode03/10/201904/10/2019
Internetadresse

Bibliografisk note

Anna Falkenstjerne Beck har skrevet denne publikation for at formidle viden fra sin afhandling. Der er opnået fondsstøtte til det igennem Landsbyggefonden og Grundejernes Investeringsfond.

Emneord

  • bofællesskaber

Citer dette

@book{a66c4861158f4b759c5519836e422f56,
title = "Invit{\`e}r bof{\ae}llesskaberne indenfor: Planl{\ae}gning og etablering af bof{\ae}llesskaber",
abstract = "Flere og flere danskere dr{\o}mmer om at bo i f{\ae}llesskab. Bof{\ae}llesskabsformen er g{\aa}et fra at v{\ae}re et forholdsvist marginalt boligprodukt p{\aa} det danske boligmarked til p{\aa} nuv{\ae}rende tidspunkt at have vundet indpas i den almene bevidsthed som en anden m{\aa}de at bygge og bo p{\aa}, der underst{\o}tter f{\ae}llesskab og social interaktion mellem beboerne. n{\ae}rv{\ae}rende publikation er skrevet p{\aa} baggrund af erhvervs-PhD projekt om motivationerne for at etablere, skabe, flytte i og organisere bof{\ae}llesskaber.",
keywords = "bof{\ae}llesskaber",
author = "Beck, {Anna Falkenstjerne}",
note = "Anna Falkenstjerne Beck har skrevet denne publikation for at formidle viden fra sin afhandling. Der er opn{\aa}et fondsst{\o}tte til det igennem Landsbyggefonden og Grundejernes Investeringsfond.",
year = "2019",
month = "10",
day = "3",
language = "Dansk",
isbn = "9788790413385",

}

Invitèr bofællesskaberne indenfor : Planlægning og etablering af bofællesskaber. / Beck, Anna Falkenstjerne.

Kuben Management og Dansk Byplanlaboratorium, 2019. 30 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Invitèr bofællesskaberne indenfor

T2 - Planlægning og etablering af bofællesskaber

AU - Beck, Anna Falkenstjerne

N1 - Anna Falkenstjerne Beck har skrevet denne publikation for at formidle viden fra sin afhandling. Der er opnået fondsstøtte til det igennem Landsbyggefonden og Grundejernes Investeringsfond.

PY - 2019/10/3

Y1 - 2019/10/3

N2 - Flere og flere danskere drømmer om at bo i fællesskab. Bofællesskabsformen er gået fra at være et forholdsvist marginalt boligprodukt på det danske boligmarked til på nuværende tidspunkt at have vundet indpas i den almene bevidsthed som en anden måde at bygge og bo på, der understøtter fællesskab og social interaktion mellem beboerne. nærværende publikation er skrevet på baggrund af erhvervs-PhD projekt om motivationerne for at etablere, skabe, flytte i og organisere bofællesskaber.

AB - Flere og flere danskere drømmer om at bo i fællesskab. Bofællesskabsformen er gået fra at være et forholdsvist marginalt boligprodukt på det danske boligmarked til på nuværende tidspunkt at have vundet indpas i den almene bevidsthed som en anden måde at bygge og bo på, der understøtter fællesskab og social interaktion mellem beboerne. nærværende publikation er skrevet på baggrund af erhvervs-PhD projekt om motivationerne for at etablere, skabe, flytte i og organisere bofællesskaber.

KW - bofællesskaber

M3 - Rapport

SN - 9788790413385

BT - Invitèr bofællesskaberne indenfor

CY - Kuben Management og Dansk Byplanlaboratorium

ER -

Beck AF. Invitèr bofællesskaberne indenfor: Planlægning og etablering af bofællesskaber. Kuben Management og Dansk Byplanlaboratorium, 2019. 30 s.