ISAE 3000 – andre erklæringsopgaver med sikkerhed

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

Artiklen omhandler ISAE 3000 om andre erklæringsopgaver med sikkerhed – nærmere bestemt andre erklæringsopgaver med sikkerhed end revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Denne standard omfatter en lang række forskellige erklæringsopgaver. Standarden omfatter således alle erklæringsopgaver, der er erklæringsopgaver med sikkerhed, og som ikke er revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Der er derfor tale om en meget omfattende standard. Artiklen indeholder derfor ikke en fuldstændig gennemgang af standarden, men fokuserer på de centrale elementer.
OriginalsprogDansk
TidsskriftRevision & Regnskabsvæsen
Udgave nummer11
ISSN0034-6918
StatusUdgivet - nov. 2017

Citer dette

@article{0f885f11009d48c4b8f36f85d25f3360,
title = "ISAE 3000 – andre erkl{\ae}ringsopgaver med sikkerhed",
abstract = "Artiklen omhandler ISAE 3000 om andre erkl{\ae}ringsopgaver med sikkerhed – n{\ae}rmere bestemt andre erkl{\ae}ringsopgaver med sikkerhed end revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Denne standard omfatter en lang r{\ae}kke forskellige erkl{\ae}ringsopgaver. Standarden omfatter s{\aa}ledes alle erkl{\ae}ringsopgaver, der er erkl{\ae}ringsopgaver med sikkerhed, og som ikke er revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Der er derfor tale om en meget omfattende standard. Artiklen indeholder derfor ikke en fuldst{\ae}ndig gennemgang af standarden, men fokuserer p{\aa} de centrale elementer.",
author = "Jesper Seehausen",
year = "2017",
month = "11",
language = "Dansk",
journal = "Revision & Regnskabsvaesen",
issn = "0034-6918",
publisher = "Karnov Group",
number = "11",

}

ISAE 3000 – andre erklæringsopgaver med sikkerhed. / Seehausen, Jesper.

I: Revision & Regnskabsvæsen, Nr. 11, 11.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - ISAE 3000 – andre erklæringsopgaver med sikkerhed

AU - Seehausen, Jesper

PY - 2017/11

Y1 - 2017/11

N2 - Artiklen omhandler ISAE 3000 om andre erklæringsopgaver med sikkerhed – nærmere bestemt andre erklæringsopgaver med sikkerhed end revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Denne standard omfatter en lang række forskellige erklæringsopgaver. Standarden omfatter således alle erklæringsopgaver, der er erklæringsopgaver med sikkerhed, og som ikke er revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Der er derfor tale om en meget omfattende standard. Artiklen indeholder derfor ikke en fuldstændig gennemgang af standarden, men fokuserer på de centrale elementer.

AB - Artiklen omhandler ISAE 3000 om andre erklæringsopgaver med sikkerhed – nærmere bestemt andre erklæringsopgaver med sikkerhed end revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Denne standard omfatter en lang række forskellige erklæringsopgaver. Standarden omfatter således alle erklæringsopgaver, der er erklæringsopgaver med sikkerhed, og som ikke er revision eller review af historiske finansielle oplysninger. Der er derfor tale om en meget omfattende standard. Artiklen indeholder derfor ikke en fuldstændig gennemgang af standarden, men fokuserer på de centrale elementer.

M3 - Tidsskriftartikel

JO - Revision & Regnskabsvaesen

JF - Revision & Regnskabsvaesen

SN - 0034-6918

IS - 11

ER -