Projekter pr. år
Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | Culinary arts and sciences VII : Global, national and local perspectives |
Redaktører | Heather H. Hartwell, Peter Lugosi, John S. A. Edwards |
Udgivelsessted | Bournemouth |
Forlag | Bournemouth University |
Publikationsdato | 14 apr. 2011 |
Sider | 183-191 |
ISBN (Trykt) | 978-1-85899-273-0 |
Status | Udgivet - 14 apr. 2011 |
Begivenhed | International Conference on Culinary Arts and Science 2011 - Bournemouth, Storbritannien Varighed: 12 apr. 2011 → 14 apr. 2011 |
Konference
Konference | International Conference on Culinary Arts and Science 2011 |
---|---|
Land/Område | Storbritannien |
By | Bournemouth |
Periode | 12/04/2011 → 14/04/2011 |
Projekter
- 1 Igangværende
-
Food and tourist experiences
Therkelsen, A. (Projektdeltager) & Blichfeldt, B. S. (Projektdeltager)
01/02/2011 → …
Projekter: Projekt › Forskning