Jagten på fremtidens nye vækstvirksomheder

Resumé

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Resumé

En aktiv iværksætterpolitik har gennem de seneste årtier været en central del af dansk erhvervspolitik. Formålet har primært været at få flere iværksættere generelt, med begrænset fokus på i hvilken grad disse iværksættere er succesfulde eller ej. Denne bog præsenterer de overordnede konklusioner fra en dybdegående undersøgelse af, hvilke iværksættere der skaber de mest succesfulde virksomheder. Forfatterne ser på overlevelse, og dermed et langtvarigt bidrag til samfundet, som en heltt central indikator for succes. Hvad kendetegner de nye virksomheder, som bliver vækstvirksomheder?

Nøgleordene i denne karakteristik er personlig identitet, sociale netværksrelationer og erhvervserfaringer. Disse faktorer kortlægges ved brug af unikke danske registerdata koblet med en omfattende spørgeskemaundersøgelse med flere end 3000 deltagende nuværende og tidligere iværksættere samt lønmodtagere. Bogen bidrager til en øget viden om iværksættere, specielt de iværksættere som skaber langtidsholdbare virksomheder, der vokser sig til større danske arbejdspladser.

Projektet er udarbejdet i samarbejde med Rockwoolfonden.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDjøf Forlag
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-574-2164-4
StatusUdgivet - 2009

Citer dette

Dahl, M. S., Jensen, P. G., & Nielsen, K. (2009). Jagten på fremtidens nye vækstvirksomheder: Resumé. (1 udg.) København: Djøf Forlag.
@book{062549a0d53a11debb13000ea68e967b,
title = "Jagten p{\aa} fremtidens nye v{\ae}kstvirksomheder: Resum{\'e}",
abstract = "En aktiv iv{\ae}rks{\ae}tterpolitik har gennem de seneste {\aa}rtier v{\ae}ret en central del af dansk erhvervspolitik. Form{\aa}let har prim{\ae}rt v{\ae}ret at f{\aa} flere iv{\ae}rks{\ae}ttere generelt, med begr{\ae}nset fokus p{\aa} i hvilken grad disse iv{\ae}rks{\ae}ttere er succesfulde eller ej. Denne bog pr{\ae}senterer de overordnede konklusioner fra en dybdeg{\aa}ende unders{\o}gelse af, hvilke iv{\ae}rks{\ae}ttere der skaber de mest succesfulde virksomheder. Forfatterne ser p{\aa} overlevelse, og dermed et langtvarigt bidrag til samfundet, som en heltt central indikator for succes. Hvad kendetegner de nye virksomheder, som bliver v{\ae}kstvirksomheder?N{\o}gleordene i denne karakteristik er personlig identitet, sociale netv{\ae}rksrelationer og erhvervserfaringer. Disse faktorer kortl{\ae}gges ved brug af unikke danske registerdata koblet med en omfattende sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse med flere end 3000 deltagende nuv{\ae}rende og tidligere iv{\ae}rks{\ae}ttere samt l{\o}nmodtagere. Bogen bidrager til en {\o}get viden om iv{\ae}rks{\ae}ttere, specielt de iv{\ae}rks{\ae}ttere som skaber langtidsholdbare virksomheder, der vokser sig til st{\o}rre danske arbejdspladser.Projektet er udarbejdet i samarbejde med Rockwoolfonden.",
author = "Dahl, {Michael S.} and Jensen, {Pernille Gjerl{\o}v} and Kristian Nielsen",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-574-2164-4",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
edition = "1",

}

Jagten på fremtidens nye vækstvirksomheder : Resumé. / Dahl, Michael S.; Jensen, Pernille Gjerløv; Nielsen, Kristian.

1 udg. København : Djøf Forlag, 2009.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Jagten på fremtidens nye vækstvirksomheder

T2 - Resumé

AU - Dahl, Michael S.

AU - Jensen, Pernille Gjerløv

AU - Nielsen, Kristian

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - En aktiv iværksætterpolitik har gennem de seneste årtier været en central del af dansk erhvervspolitik. Formålet har primært været at få flere iværksættere generelt, med begrænset fokus på i hvilken grad disse iværksættere er succesfulde eller ej. Denne bog præsenterer de overordnede konklusioner fra en dybdegående undersøgelse af, hvilke iværksættere der skaber de mest succesfulde virksomheder. Forfatterne ser på overlevelse, og dermed et langtvarigt bidrag til samfundet, som en heltt central indikator for succes. Hvad kendetegner de nye virksomheder, som bliver vækstvirksomheder?Nøgleordene i denne karakteristik er personlig identitet, sociale netværksrelationer og erhvervserfaringer. Disse faktorer kortlægges ved brug af unikke danske registerdata koblet med en omfattende spørgeskemaundersøgelse med flere end 3000 deltagende nuværende og tidligere iværksættere samt lønmodtagere. Bogen bidrager til en øget viden om iværksættere, specielt de iværksættere som skaber langtidsholdbare virksomheder, der vokser sig til større danske arbejdspladser.Projektet er udarbejdet i samarbejde med Rockwoolfonden.

AB - En aktiv iværksætterpolitik har gennem de seneste årtier været en central del af dansk erhvervspolitik. Formålet har primært været at få flere iværksættere generelt, med begrænset fokus på i hvilken grad disse iværksættere er succesfulde eller ej. Denne bog præsenterer de overordnede konklusioner fra en dybdegående undersøgelse af, hvilke iværksættere der skaber de mest succesfulde virksomheder. Forfatterne ser på overlevelse, og dermed et langtvarigt bidrag til samfundet, som en heltt central indikator for succes. Hvad kendetegner de nye virksomheder, som bliver vækstvirksomheder?Nøgleordene i denne karakteristik er personlig identitet, sociale netværksrelationer og erhvervserfaringer. Disse faktorer kortlægges ved brug af unikke danske registerdata koblet med en omfattende spørgeskemaundersøgelse med flere end 3000 deltagende nuværende og tidligere iværksættere samt lønmodtagere. Bogen bidrager til en øget viden om iværksættere, specielt de iværksættere som skaber langtidsholdbare virksomheder, der vokser sig til større danske arbejdspladser.Projektet er udarbejdet i samarbejde med Rockwoolfonden.

M3 - Bog

SN - 978-87-574-2164-4

BT - Jagten på fremtidens nye vækstvirksomheder

PB - Djøf Forlag

CY - København

ER -