Køn, krop, intimitet og seksualitet: Når barndommen og ungdommen går online

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelKøn, seksualitet og mangfoldighed
RedaktørerGitte Riis Hansen, Steen Baagøe Nielsen, Anette Erlandson Pedersen
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSamfundslitteratur
Publikationsdato2019
Udgave2
StatusAccepteret/In press - 2019

Agustin, L. R., & Faber, S. T. (Accepteret/In press). Køn, krop, intimitet og seksualitet: Når barndommen og ungdommen går online. I G. R. Hansen, S. Baagøe Nielsen, & A. E. Pedersen (red.), Køn, seksualitet og mangfoldighed (2 udg.). København: Samfundslitteratur.
Agustin, Lise Rolandsen ; Faber, Stine Thidemann. / Køn, krop, intimitet og seksualitet: Når barndommen og ungdommen går online. Køn, seksualitet og mangfoldighed. red. / Gitte Riis Hansen ; Steen Baagøe Nielsen ; Anette Erlandson Pedersen. 2. udg. København : Samfundslitteratur, 2019.
@inbook{7a9c1a7f3a2747b691e910e9dfb2014d,
title = "K{\o}n, krop, intimitet og seksualitet: N{\aa}r barndommen og ungdommen g{\aa}r online",
abstract = "Drenge og piger navigerer i dag i en kompleks digital virkelighed, hvor kropslige, intime og seksuelle gr{\ae}nser kan overskrides og bliver overskredet p{\aa} helt andre m{\aa}der, end vi har set det tidligere. Dette kapitel introducerer til en r{\ae}kke teoretiske tilgange til k{\o}n, krop, intimitet, seksualitet og teknologi, og forskellige perspektiver fra forskningen p{\aa} omr{\aa}det pr{\ae}senteres. Med afs{\ae}t heri indbydes til faglige refleksioner over, hvordan den p{\ae}dagogiske praksis kan tage h{\o}jde for det medierede hverdagsliv, som nutidens b{\o}rn og unge f{\ae}rdes i.",
author = "Agustin, {Lise Rolandsen} and Faber, {Stine Thidemann}",
year = "2019",
editor = "Hansen, {Gitte Riis} and {Baag{\o}e Nielsen}, Steen and Pedersen, {Anette Erlandson}",
booktitle = "K{\o}n, seksualitet og mangfoldighed",
publisher = "Samfundslitteratur",
edition = "2",

Agustin, LR & Faber, ST 2019, Køn, krop, intimitet og seksualitet: Når barndommen og ungdommen går online. i GR Hansen, S Baagøe Nielsen & AE Pedersen (red), Køn, seksualitet og mangfoldighed. 2 udg, Samfundslitteratur, København.

Køn, krop, intimitet og seksualitet: Når barndommen og ungdommen går online. / Agustin, Lise Rolandsen; Faber, Stine Thidemann.

Køn, seksualitet og mangfoldighed. red. / Gitte Riis Hansen; Steen Baagøe Nielsen; Anette Erlandson Pedersen. 2. udg. København : Samfundslitteratur, 2019.

TY - CHAP

T1 - Køn, krop, intimitet og seksualitet: Når barndommen og ungdommen går online

AU - Agustin, Lise Rolandsen

AU - Faber, Stine Thidemann

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Drenge og piger navigerer i dag i en kompleks digital virkelighed, hvor kropslige, intime og seksuelle grænser kan overskrides og bliver overskredet på helt andre måder, end vi har set det tidligere. Dette kapitel introducerer til en række teoretiske tilgange til køn, krop, intimitet, seksualitet og teknologi, og forskellige perspektiver fra forskningen på området præsenteres. Med afsæt heri indbydes til faglige refleksioner over, hvordan den pædagogiske praksis kan tage højde for det medierede hverdagsliv, som nutidens børn og unge færdes i.

AB - Drenge og piger navigerer i dag i en kompleks digital virkelighed, hvor kropslige, intime og seksuelle grænser kan overskrides og bliver overskredet på helt andre måder, end vi har set det tidligere. Dette kapitel introducerer til en række teoretiske tilgange til køn, krop, intimitet, seksualitet og teknologi, og forskellige perspektiver fra forskningen på området præsenteres. Med afsæt heri indbydes til faglige refleksioner over, hvordan den pædagogiske praksis kan tage højde for det medierede hverdagsliv, som nutidens børn og unge færdes i.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Køn, seksualitet og mangfoldighed

A2 - Hansen, Gitte Riis

A2 - Baagøe Nielsen, Steen