Kaj Munk er fortsat interessant

StatusUdgivet - 20 feb. 2013

@article{123057c314664edd86940061118e07e4,
title = "Kaj Munk er fortsat interessant",
abstract = "Anonyme vidner har fortalt, at politirapporter, billeder fra gerningsstedet og h{\aa}ndskriftspr{\o}ver fra Kaj Munks drabsm{\ae}nd er blevet stj{\aa}let. Motivet til tyverierne ligger ikke klart, men der g{\aa}r rygter om, at det har noget at g{\o}re med den samlerinteresse, der omg{\ae}rder 2. verdenskrig. I folkeskolen og gymnasiet oplever Kaj Munk en ren{\ae}ssance is{\ae}r ift. netop anden verdenskrig, og Kaj Munk Forskningscentret p{\aa} Aalborg Universitet st{\aa}r bag en afpr{\o}vning af 'den elektroniske Munk' p{\aa} en r{\ae}kke gymnasier og en folkeskole.",
author = "Andersen, {Knud Erik}",
year = "2013",
month = "2",
day = "20",
pages = "24",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",

Kaj Munk er fortsat interessant. / Andersen, Knud Erik.

I: Berlingske Tidende, 20.02.2013, s. 24.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - Kommentar/debatFormidling

TY - INPR

T1 - Kaj Munk er fortsat interessant

AU - Andersen, Knud Erik

PY - 2013/2/20

Y1 - 2013/2/20

N2 - Anonyme vidner har fortalt, at politirapporter, billeder fra gerningsstedet og håndskriftsprøver fra Kaj Munks drabsmænd er blevet stjålet. Motivet til tyverierne ligger ikke klart, men der går rygter om, at det har noget at gøre med den samlerinteresse, der omgærder 2. verdenskrig. I folkeskolen og gymnasiet oplever Kaj Munk en renæssance især ift. netop anden verdenskrig, og Kaj Munk Forskningscentret på Aalborg Universitet står bag en afprøvning af 'den elektroniske Munk' på en række gymnasier og en folkeskole.

AB - Anonyme vidner har fortalt, at politirapporter, billeder fra gerningsstedet og håndskriftsprøver fra Kaj Munks drabsmænd er blevet stjålet. Motivet til tyverierne ligger ikke klart, men der går rygter om, at det har noget at gøre med den samlerinteresse, der omgærder 2. verdenskrig. I folkeskolen og gymnasiet oplever Kaj Munk en renæssance især ift. netop anden verdenskrig, og Kaj Munk Forskningscentret på Aalborg Universitet står bag en afprøvning af 'den elektroniske Munk' på en række gymnasier og en folkeskole.

M3 - Bidrag til avis - Kommentar/debat

SP - 24