Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde

E. Allin

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

Resumé

I enhver håndværkervirksomhed er det nødvendigt at udføre kalkulationer. Når man kalkulerer, nedfældes en umådelig mængde tal på papiret, omfattende tal for materiale- og arbejdsmængder i løbende meter, kvadratmeter, kubikmeter, kubikfod, styktal, materialepriser og arbejdslønninger - alt sammen noget man skal holde orden på. Denne anvisnings formål er at vise kommende tømrer- og snedkermestre, hvorledes kalkulationsarbejde og talopstillinger kan systematiseres. Det er også anvisningens formål at inspirere de nuværene mestre til at udbygge denne side af deres virksomhedsledelse ved hjælp af de kalkulationsskemaer, der er omtalt på side 56.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagSBI forlag
Antal sider56
StatusUdgivet - 1963
NavnSBi-anvisning
Nummer59
ISSN0106-6757

Bibliografisk note

Udsolgt

Emneord

  • byggeøkonomi
  • økonomi

Citer dette

Allin, E. (1963). Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde. København: SBI forlag. SBi-anvisning, Nr. 59
Allin, E. / Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde. København : SBI forlag, 1963. 56 s. (SBi-anvisning; Nr. 59).
@book{ee7a14e0165d11dca5a4000ea68e967b,
title = "Kalkulation af t{\o}mrer- og snedkerarbejde",
abstract = "I enhver h{\aa}ndv{\ae}rkervirksomhed er det n{\o}dvendigt at udf{\o}re kalkulationer. N{\aa}r man kalkulerer, nedf{\ae}ldes en um{\aa}delig m{\ae}ngde tal p{\aa} papiret, omfattende tal for materiale- og arbejdsm{\ae}ngder i l{\o}bende meter, kvadratmeter, kubikmeter, kubikfod, styktal, materialepriser og arbejdsl{\o}nninger - alt sammen noget man skal holde orden p{\aa}. Denne anvisnings form{\aa}l er at vise kommende t{\o}mrer- og snedkermestre, hvorledes kalkulationsarbejde og talopstillinger kan systematiseres. Det er ogs{\aa} anvisningens form{\aa}l at inspirere de nuv{\ae}rene mestre til at udbygge denne side af deres virksomhedsledelse ved hj{\ae}lp af de kalkulationsskemaer, der er omtalt p{\aa} side 56.",
keywords = "bygge{\o}konomi, {\o}konomi",
author = "E. Allin",
note = "Udsolgt",
year = "1963",
language = "Dansk",
series = "SBi-anvisning",
number = "59",
publisher = "SBI forlag",

}

Allin, E 1963, Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde. SBi-anvisning, nr. 59, SBI forlag, København.

Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde. / Allin, E.

København : SBI forlag, 1963. 56 s. (SBi-anvisning; Nr. 59).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogFormidling

TY - BOOK

T1 - Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde

AU - Allin, E.

N1 - Udsolgt

PY - 1963

Y1 - 1963

N2 - I enhver håndværkervirksomhed er det nødvendigt at udføre kalkulationer. Når man kalkulerer, nedfældes en umådelig mængde tal på papiret, omfattende tal for materiale- og arbejdsmængder i løbende meter, kvadratmeter, kubikmeter, kubikfod, styktal, materialepriser og arbejdslønninger - alt sammen noget man skal holde orden på. Denne anvisnings formål er at vise kommende tømrer- og snedkermestre, hvorledes kalkulationsarbejde og talopstillinger kan systematiseres. Det er også anvisningens formål at inspirere de nuværene mestre til at udbygge denne side af deres virksomhedsledelse ved hjælp af de kalkulationsskemaer, der er omtalt på side 56.

AB - I enhver håndværkervirksomhed er det nødvendigt at udføre kalkulationer. Når man kalkulerer, nedfældes en umådelig mængde tal på papiret, omfattende tal for materiale- og arbejdsmængder i løbende meter, kvadratmeter, kubikmeter, kubikfod, styktal, materialepriser og arbejdslønninger - alt sammen noget man skal holde orden på. Denne anvisnings formål er at vise kommende tømrer- og snedkermestre, hvorledes kalkulationsarbejde og talopstillinger kan systematiseres. Det er også anvisningens formål at inspirere de nuværene mestre til at udbygge denne side af deres virksomhedsledelse ved hjælp af de kalkulationsskemaer, der er omtalt på side 56.

KW - byggeøkonomi

KW - økonomi

M3 - Bog

T3 - SBi-anvisning

BT - Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde

PB - SBI forlag

CY - København

ER -

Allin E. Kalkulation af tømrer- og snedkerarbejde. København: SBI forlag, 1963. 56 s. (SBi-anvisning; Nr. 59).