Kan mad blive så sundt, at det bliver usundt?

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

Resumé

Sund mad, diæter og selvdisciplin er ikke altid så sundt, som det måske lyder. Forskning peger på, at bliver vi for optagede af hver vores individuelle diæter, mister vi den sundhed, vi får fra glæden ved måltidet og det fællesskab, vi har omkring maden, skriver mad- og måltidssociolog.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato18 jun. 2017
UdgiverVidenskab.dk
StatusUdgivet - 18 jun. 2017

Emneord

  • måltidsfællesskaber
  • unge
  • diæter
  • sundhed
  • commensality
  • mad
  • sund mad
  • Claude Fischler

Citer dette

@misc{61e36ef09c4b4ab8904f67016593c2b8,
title = "Kan mad blive s{\aa} sundt, at det bliver usundt?",
abstract = "Sund mad, di{\ae}ter og selvdisciplin er ikke altid s{\aa} sundt, som det m{\aa}ske lyder. Forskning peger p{\aa}, at bliver vi for optagede af hver vores individuelle di{\ae}ter, mister vi den sundhed, vi f{\aa}r fra gl{\ae}den ved m{\aa}ltidet og det f{\ae}llesskab, vi har omkring maden, skriver mad- og m{\aa}ltidssociolog.",
keywords = "m{\aa}ltidsf{\ae}llesskaber, unge, di{\ae}ter, sundhed, commensality, mad, sund mad, Claude Fischler",
author = "Boris Andersen",
year = "2017",
month = "6",
day = "18",
language = "Dansk",
publisher = "Videnskab.dk",
type = "Other",

}

Kan mad blive så sundt, at det bliver usundt? / Andersen, Boris.

Videnskab.dk. 2017, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationForskning

TY - ICOMM

T1 - Kan mad blive så sundt, at det bliver usundt?

AU - Andersen, Boris

PY - 2017/6/18

Y1 - 2017/6/18

N2 - Sund mad, diæter og selvdisciplin er ikke altid så sundt, som det måske lyder. Forskning peger på, at bliver vi for optagede af hver vores individuelle diæter, mister vi den sundhed, vi får fra glæden ved måltidet og det fællesskab, vi har omkring maden, skriver mad- og måltidssociolog.

AB - Sund mad, diæter og selvdisciplin er ikke altid så sundt, som det måske lyder. Forskning peger på, at bliver vi for optagede af hver vores individuelle diæter, mister vi den sundhed, vi får fra glæden ved måltidet og det fællesskab, vi har omkring maden, skriver mad- og måltidssociolog.

KW - måltidsfællesskaber

KW - unge

KW - diæter

KW - sundhed

KW - commensality

KW - mad

KW - sund mad

KW - Claude Fischler

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

PB - Videnskab.dk

ER -