Kapitel 4: Racisme og social sammenhængskraft: lighed, afsky og nydelse.

Kathrine Vitus, Garbi Schmidt, Tina Gudrun Jensen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelSocial Sammenhængskraft : Begreb og virkelighed.
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdatoapr. 2019
StatusUdgivet - apr. 2019

Vitus, K., Schmidt, G., & Jensen, T. G. (2019). Kapitel 4: Racisme og social sammenhængskraft: lighed, afsky og nydelse. I Social Sammenhængskraft: Begreb og virkelighed. Roskilde Universitetsforlag.
Vitus, Kathrine ; Schmidt, Garbi ; Jensen, Tina Gudrun. / Kapitel 4: Racisme og social sammenhængskraft: lighed, afsky og nydelse. Social Sammenhængskraft: Begreb og virkelighed.. Roskilde Universitetsforlag, 2019.
@inbook{17584b3e449d449fa62b139350e0eca5,
title = "Kapitel 4: Racisme og social sammenh{\ae}ngskraft: lighed, afsky og nydelse.",
author = "Kathrine Vitus and Garbi Schmidt and Jensen, {Tina Gudrun}",
year = "2019",
month = "4",
booktitle = "Social Sammenh{\ae}ngskraft",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Vitus, K, Schmidt, G & Jensen, TG 2019, Kapitel 4: Racisme og social sammenhængskraft: lighed, afsky og nydelse. i Social Sammenhængskraft: Begreb og virkelighed.. Roskilde Universitetsforlag.

Kapitel 4: Racisme og social sammenhængskraft: lighed, afsky og nydelse. / Vitus, Kathrine; Schmidt, Garbi; Jensen, Tina Gudrun.

TY - CHAP

T1 - Kapitel 4: Racisme og social sammenhængskraft: lighed, afsky og nydelse.

AU - Vitus, Kathrine

AU - Schmidt, Garbi

AU - Jensen, Tina Gudrun

PY - 2019/4