Karakterer demotiverer

Bibliografisk note

Informedia artikel-id: e25a0eb8

@article{ae1bee682d0d488db7c9c871adadd53d,
    title = "Karakterer demotiverer: I sit nye folkeskoleudspil l{\ae}gger regeringen op til {\o}get karaktergivning i folkeskolen. Det skal styrke fagligheden, lyder argumentet. Men alt tyder p{\aa}, at det kan f{\aa} den stik modsatte effekt. Is{\ae}r svage elever synker til bunds, n{\aa}r m{\aa}le-veje-regimet tager til, viser omfattende ny forskning.",
    abstract = "Karakterer fra 6. klassetrin: Styrker det fagligheden blandt piger og drenge i folkeskolen?",
    author = "Andreasen, {Karen Egedal} and Annette Rasmussen and Nanna Friche",
    note = "Informedia artikel-id: e25a0eb8",
    year = "2010",
    month = "12",
    day = "18",
    volume = "1. sektion",
    pages = "16",
    journal = "Information",
    issn = "1602-2572",
    publisher = "Dagbladet Information",
    number = "295",

TY - INPR

T1 - Karakterer demotiverer

T2 - I sit nye folkeskoleudspil lægger regeringen op til øget karaktergivning i folkeskolen. Det skal styrke fagligheden, lyder argumentet. Men alt tyder på, at det kan få den stik modsatte effekt. Især svage elever synker til bunds, når måle-veje-regimet tager til, viser omfattende ny forskning.

AU - Andreasen, Karen Egedal

AU - Rasmussen, Annette

AU - Friche, Nanna

N1 - Informedia artikel-id: e25a0eb8

PY - 2010/12/18

Y1 - 2010/12/18

N2 - Karakterer fra 6. klassetrin: Styrker det fagligheden blandt piger og drenge i folkeskolen?

AB - Karakterer fra 6. klassetrin: Styrker det fagligheden blandt piger og drenge i folkeskolen?

M3 - Bidrag til avis - Kronik

VL - 1. sektion