Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelPlayful Learning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud
ForlagAalborg Universitetsforlag
StatusUnder udarbejdelse - 2019

Brooks, E. I. (2019). Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education. Manuskript under forberedelse. I Playful Learning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud Aalborg Universitetsforlag.
Brooks, Eva Irene. / Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education. Playful Learning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{dd0fb326bd934b0a852b26f79b12d334,
title = "Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education",
author = "Brooks, {Eva Irene}",
year = "2019",
language = "English",
booktitle = "Playful Learning – Digital Leg og L{\ae}ring i Dagtilbud",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Brooks, EI 2019, Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education. i Playful Learning – Digital Leg og Læring i Dagtilbud. Aalborg Universitetsforlag.

Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education. / Brooks, Eva Irene.

TY - CHAP

T1 - Kinds of Learning with Digital Technologies in Early Childhood Education

AU - Brooks, Eva Irene

PY - 2019