Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedAalborg
UdgiverCentre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet
Udgave50
ISBN (Trykt)978-87-92174-09-3
StatusUdgivet - 2007

Klausen, T. B. (2007). Klasser, eliter og social stratifikation. En kortfattet oversi´gt med vægt på nyere klassemodeller. (50 udg.) Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet.
Klausen, Trond Beldo. / Klasser, eliter og social stratifikation. En kortfattet oversi´gt med vægt på nyere klassemodeller. 50. udg. Aalborg : Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, 2007.
@techreport{7b49e8b0976311dc8188000ea68e967b,
title = "Klasser, eliter og social stratifikation.: En kortfattet oversi´gt med v{\ae}gt p{\aa} nyere klassemodeller.",
author = "Klausen, {Trond Beldo}",
year = "2007",
isbn = "978-87-92174-09-3",
publisher = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",
edition = "50",
type = "WorkingPaper",
institution = "Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for {\O}konomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet",

Klausen, TB 2007 'Klasser, eliter og social stratifikation. En kortfattet oversi´gt med vægt på nyere klassemodeller.' 50 udg, Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet, Aalborg.

Klasser, eliter og social stratifikation. En kortfattet oversi´gt med vægt på nyere klassemodeller. / Klausen, Trond Beldo.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Klasser, eliter og social stratifikation.

T2 - En kortfattet oversi´gt med vægt på nyere klassemodeller.

AU - Klausen, Trond Beldo

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Working paper

SN - 978-87-92174-09-3

BT - Klasser, eliter og social stratifikation.

PB - Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet

CY - Aalborg

Klausen TB. Klasser, eliter og social stratifikation. En kortfattet oversi´gt med vægt på nyere klassemodeller. 50 udg. Aalborg: Centre for Comparative Welfare Studies, Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning, Aalborg Universitet. 2007.