Clinical supervision for internship students

Bidragets oversatte titel: Klinisk supervision for studerende i praktik

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelTuning the Therapist. : An Academic Training Model of Resonant Learning.
RedaktørerInge Nygaard Pedersen, Charlotte Lindvang
Udgivelses stedLondon
ForlagJessica Kingsley Publishers
Kapitel11
ISBN (Trykt)9781849056571
StatusUnder udarbejdelse - 2019

• læreterapi, terapeuttræning, læring og resonans

Pedersen, I. N., Holck, U., & Ridder, H. M. O. (2019). Clinical supervision for internship students. Manuskript under forberedelse. I I. N. Pedersen, & C. Lindvang (red.), Tuning the Therapist.: An Academic Training Model of Resonant Learning. London: Jessica Kingsley Publishers.
Pedersen, Inge Nygaard ; Holck, Ulla ; Ridder, Hanne Mette Ochsner. / Clinical supervision for internship students. Tuning the Therapist.: An Academic Training Model of Resonant Learning.. red. / Inge Nygaard Pedersen ; Charlotte Lindvang. London : Jessica Kingsley Publishers, 2019.
@inbook{37a2cbcc108f4d21972b61c36c832641,
title = "Clinical supervision for internship students",
keywords = "l{\ae}reterapi, terapeuttr{\ae}ning, l{\ae}ring og resonans",
author = "Pedersen, {Inge Nygaard} and Ulla Holck and Ridder, {Hanne Mette Ochsner}",
year = "2019",
language = "English",
isbn = "9781849056571",
editor = "Pedersen, {Inge Nygaard} and Charlotte Lindvang",
booktitle = "Tuning the Therapist.",
publisher = "Jessica Kingsley Publishers",

Pedersen, IN, Holck, U & Ridder, HMO 2019, Clinical supervision for internship students. i IN Pedersen & C Lindvang (red), Tuning the Therapist.: An Academic Training Model of Resonant Learning.. Jessica Kingsley Publishers, London.

Clinical supervision for internship students. / Pedersen, Inge Nygaard; Holck, Ulla; Ridder, Hanne Mette Ochsner.

Tuning the Therapist.: An Academic Training Model of Resonant Learning.. red. / Inge Nygaard Pedersen; Charlotte Lindvang. London : Jessica Kingsley Publishers, 2019.

TY - CHAP

T1 - Clinical supervision for internship students

AU - Pedersen, Inge Nygaard

AU - Holck, Ulla

AU - Ridder, Hanne Mette Ochsner

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - læreterapi, terapeuttræning, læring og resonans

M3 - Book chapter

SN - 9781849056571

BT - Tuning the Therapist.

A2 - Pedersen, Inge Nygaard

A2 - Lindvang, Charlotte

PB - Jessica Kingsley Publishers

CY - London