Koblingskompetencer: The Missing Link mellem monofaglighed og tværfaglighed

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TidsskriftSchultz Essens
StatusUdgivet - 13 mar. 2019

• Koblingskompetencer, tværgående samarbejder, fornyelse af jobcenterindsats

@article{72b178bd86f34e7f8e145586441da0c3,
title = "Koblingskompetencer: The Missing Link mellem monofaglighed og tv{\ae}rfaglighed",
abstract = "En helhedsorienteret offentlig indsats vil fremover kr{\ae}ve, at medarbejdere og ledelse har kompetencer til at koble forst{\aa}elser, adf{\ae}rd og rammer p{\aa} en ny m{\aa}de. Det er koblingskompetencer begreb og udviklingsperspektiv for.",
keywords = "Koblingskompetencer, tv{\ae}rg{\aa}ende samarbejder, fornyelse af jobcenterindsats",
author = "Henning J{\o}rgensen",
year = "2019",
month = "3",
day = "13",
journal = "Schultz Essens",

Koblingskompetencer: The Missing Link mellem monofaglighed og tværfaglighed. / Jørgensen, Henning.

I: Schultz Essens, 13.03.2019.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Koblingskompetencer: The Missing Link mellem monofaglighed og tværfaglighed

AU - Jørgensen, Henning

PY - 2019/3/13

Y1 - 2019/3/13

N2 - En helhedsorienteret offentlig indsats vil fremover kræve, at medarbejdere og ledelse har kompetencer til at koble forståelser, adfærd og rammer på en ny måde. Det er koblingskompetencer begreb og udviklingsperspektiv for.

AB - En helhedsorienteret offentlig indsats vil fremover kræve, at medarbejdere og ledelse har kompetencer til at koble forståelser, adfærd og rammer på en ny måde. Det er koblingskompetencer begreb og udviklingsperspektiv for.

KW - Koblingskompetencer, tværgående samarbejder, fornyelse af jobcenterindsats

M3 - Tidsskriftartikel