Komforthusene

Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

2080 Downloads (Pure)

Projektet er støttet økonomisk af Realdania.
Udgivelses stedAalborg
ForlagDepartment of Civil Engineering, Aalborg University
StatusUdgivet - 2012
NavnDCE Technical reports
Nummer126

• Indeklima
  • Energiforbrug
  • CO2
  • Luftfugtighed
  • Energieffektivitet
  • Lavenergiboliger
  • Termisk Indeklima
  • Atmosfærisk Indeklima

Larsen, T. S., Jensen, R. L., & Daniels, O. (2012). Komforthusene: Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University. DCE Technical reports, Nr. 126
Larsen, Tine Steen ; Jensen, Rasmus Lund ; Daniels, Ole. / Komforthusene : Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011. Aalborg : Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 92 s. (DCE Technical reports; Nr. 126).
@book{3be7583ffae34e00acf7cfec3366bbaa,
title = "Komforthusene: M{\aa}linger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011",
abstract = "Denne rapport beskriver resultaterne fra m{\aa}leprogrammet i Komforthusene gennemf{\o}rt af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemg{\aa}et detaljeret i 8 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes p{\aa} www.vbn.aau.dk. Desuden tager en del af analyserne i denne rapport udgangspunkt i analyserne lavet i rapporten ”Vurdering af indeklimaet i hidtidigt lavenergibyggeri - med henblik p{\aa} forbedringer i fremtidens lavenergibyggeri”, som er udgivet fra Aalborg Universitet i januar 2011 (se referenceliste).Projektet er st{\o}ttet {\o}konomisk af Realdania.",
keywords = "Indeklima, Energiforbrug, CO2, Luftfugtighed, Energieffektivitet, Lavenergiboliger, Termisk Indeklima, Atmosf{\ae}risk Indeklima",
author = "Larsen, {Tine Steen} and Jensen, {Rasmus Lund} and Ole Daniels",
year = "2012",
publisher = "Department of Civil Engineering, Aalborg University",
address = "Danmark",

Larsen, TS, Jensen, RL & Daniels, O 2012, Komforthusene: Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011. DCE Technical reports, nr. 126, Department of Civil Engineering, Aalborg University, Aalborg.

Komforthusene : Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011. / Larsen, Tine Steen; Jensen, Rasmus Lund; Daniels, Ole.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Komforthusene

T2 - Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011

AU - Larsen, Tine Steen

AU - Jensen, Rasmus Lund

AU - Daniels, Ole

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i Komforthusene gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 8 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk. Desuden tager en del af analyserne i denne rapport udgangspunkt i analyserne lavet i rapporten ”Vurdering af indeklimaet i hidtidigt lavenergibyggeri - med henblik på forbedringer i fremtidens lavenergibyggeri”, som er udgivet fra Aalborg Universitet i januar 2011 (se referenceliste).Projektet er støttet økonomisk af Realdania.

AB - Denne rapport beskriver resultaterne fra måleprogrammet i Komforthusene gennemført af Aalborg Universitet i perioden 2008 til 2011. Resultaterne fra hvert enkelt hus i projektet er gennemgået detaljeret i 8 husspecifikke rapporter. Der refereres i denne rapport til de husspecifikke rapporter, som alle kan hentes på www.vbn.aau.dk. Desuden tager en del af analyserne i denne rapport udgangspunkt i analyserne lavet i rapporten ”Vurdering af indeklimaet i hidtidigt lavenergibyggeri - med henblik på forbedringer i fremtidens lavenergibyggeri”, som er udgivet fra Aalborg Universitet i januar 2011 (se referenceliste).Projektet er støttet økonomisk af Realdania.

KW - Indeklima

KW - Energiforbrug

KW - CO2

KW - Luftfugtighed

KW - Energieffektivitet

KW - Lavenergiboliger

KW - Termisk Indeklima

KW - Atmosfærisk Indeklima

M3 - Rapport

BT - Komforthusene

PB - Department of Civil Engineering, Aalborg University

CY - Aalborg

Larsen TS, Jensen RL, Daniels O. Komforthusene: Målinger og Analyse af Indeklima og Energiforbrug i 8 Passivhuse 2008-2011. Aalborg: Department of Civil Engineering, Aalborg University, 2012. 92 s. (DCE Technical reports; Nr. 126).