Konsekvensvurdering af kollektiv trafik: Metode til brug i åben planlægning

Bent Flyvbjerg, Kjeld Kahr, Peter Bo Petersen, Johs Vibe-Petersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Udgivelses stedAalborg kommune, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning
ForlagAalborg Universitetsforlag
ISBN (Trykt)8773071331
StatusUdgivet - 1981
NavnSerie om offentlig planlægning
Nummer12

Flyvbjerg, B., Kahr, K., Petersen, P. B., & Vibe-Petersen, J. (1981). Konsekvensvurdering af kollektiv trafik: Metode til brug i åben planlægning. Aalborg kommune, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning: Aalborg Universitetsforlag. Serie om offentlig planlægning, Nr. 12
Flyvbjerg, Bent ; Kahr, Kjeld ; Petersen, Peter Bo ; Vibe-Petersen, Johs. / Konsekvensvurdering af kollektiv trafik : Metode til brug i åben planlægning. Aalborg kommune, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning : Aalborg Universitetsforlag, 1981. 233 s. (Serie om offentlig planlægning; Nr. 12).
@book{cb8e8fd0003711dab4d5000ea68e967b,
title = "Konsekvensvurdering af kollektiv trafik: Metode til brug i {\aa}ben planl{\ae}gning",
author = "Bent Flyvbjerg and Kjeld Kahr and Petersen, {Peter Bo} and Johs Vibe-Petersen",
year = "1981",
isbn = "8773071331",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Flyvbjerg, B, Kahr, K, Petersen, PB & Vibe-Petersen, J 1981, Konsekvensvurdering af kollektiv trafik: Metode til brug i åben planlægning. Serie om offentlig planlægning, nr. 12, Aalborg Universitetsforlag, Aalborg kommune, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning.

Konsekvensvurdering af kollektiv trafik : Metode til brug i åben planlægning. / Flyvbjerg, Bent; Kahr, Kjeld; Petersen, Peter Bo; Vibe-Petersen, Johs.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Konsekvensvurdering af kollektiv trafik

T2 - Metode til brug i åben planlægning

AU - Flyvbjerg, Bent

AU - Kahr, Kjeld

AU - Petersen, Peter Bo

AU - Vibe-Petersen, Johs

PY - 1981

Y1 - 1981

M3 - Bog

SN - 8773071331

BT - Konsekvensvurdering af kollektiv trafik

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg kommune, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning

Flyvbjerg B, Kahr K, Petersen PB, Vibe-Petersen J. Konsekvensvurdering af kollektiv trafik: Metode til brug i åben planlægning. Aalborg kommune, Institut for Samfundsudvikling og Planlægning: Aalborg Universitetsforlag, 1981. 233 s. (Serie om offentlig planlægning; Nr. 12).