Korrosionsforebyggelse i boligbyggeriets VVS-installationer

Statens Byggeforskningsinstitut (Forlag)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

Abstrakt

I mange VVS-installationer er det vigtigt, at man ved konstruktion og materialevalg også tager hensyn til de anvendte metallers korrosionsforhold, da man i modsat fald på kort tid kan få skader i en ellers udmærket fungerende installation. I denne publikation gennemgås de fleste af de korrosionsskader, der kan forekomme i vandanlæg (brugsvand, central- og fjernvarmevand, blødgjort vand), i luftkonditioneringsanlæg, afløbsinstallationer og gas- og fyringsanlæg. Beskrivelsen af skaderne og deres forebyggelse henvender sig til såvel rådgivende ingeniører som VVS-installatører, da forebyggelse af korrosionsskader kan og skal ske både ved projektering og udførelse af installationerne.
    Bidragets oversatte titelCorrosion prevention in domestic heating, piping and ventilation systems
    UdgivelsesstedKøbenhavn
    ForlagSBI forlag
    ISBN (Trykt)978-87-563-0113-8; 87-563-0113-8