Kortlægning af bæredygtigt byggeri

Harpa Birgisdottir, Lone Hedegaard Mortensen, Klaus Hansen, Søren Aggerholm

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Formålet med rapporten har været at bidrage med viden om bæredygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Der fremlægges en kortlægning af europæiske og danske indsatser samt en analyse af en række nutidige bæredygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en række af de vigtigste begreber inden for bæredygtigt byggeri.

Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.
OriginalsprogDansk
ForlagSBI forlag
Antal sider91
ISBN (Elektronisk)978-87-92739-28-5
Rekvirerende organisationEnergistyrelsen
StatusUdgivet - 2013
NavnSBI
Nummer09
Vol/bind2013

Emneord

  • bæredygtigt byggeri

Citer dette

Birgisdottir, H., Mortensen, L. H., Hansen, K., & Aggerholm, S. (2013). Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI forlag. SBI, Nr. 09, Bind. 2013
Birgisdottir, Harpa ; Mortensen, Lone Hedegaard ; Hansen, Klaus ; Aggerholm, Søren. / Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI forlag, 2013. 91 s. (SBI; Nr. 09, Bind 2013).
@book{86803f693cec488397f1614b2055ac11,
title = "Kortl{\ae}gning af b{\ae}redygtigt byggeri",
abstract = "Form{\aa}let med rapporten har v{\ae}ret at bidrage med viden om b{\ae}redygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme b{\ae}redygtigt byggeri i Danmark. Der freml{\ae}gges en kortl{\ae}gning af europ{\ae}iske og danske indsatser samt en analyse af en r{\ae}kke nutidige b{\ae}redygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en r{\ae}kke af de vigtigste begreber inden for b{\ae}redygtigt byggeri.Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.",
keywords = "b{\ae}redygtigt byggeri",
author = "Harpa Birgisdottir and Mortensen, {Lone Hedegaard} and Klaus Hansen and S{\o}ren Aggerholm",
year = "2013",
language = "Dansk",
publisher = "SBI forlag",

}

Birgisdottir, H, Mortensen, LH, Hansen, K & Aggerholm, S 2013, Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI, nr. 09, bind 2013, SBI forlag.

Kortlægning af bæredygtigt byggeri. / Birgisdottir, Harpa; Mortensen, Lone Hedegaard; Hansen, Klaus; Aggerholm, Søren.

SBI forlag, 2013. 91 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Kortlægning af bæredygtigt byggeri

AU - Birgisdottir, Harpa

AU - Mortensen, Lone Hedegaard

AU - Hansen, Klaus

AU - Aggerholm, Søren

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Formålet med rapporten har været at bidrage med viden om bæredygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Der fremlægges en kortlægning af europæiske og danske indsatser samt en analyse af en række nutidige bæredygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en række af de vigtigste begreber inden for bæredygtigt byggeri.Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.

AB - Formålet med rapporten har været at bidrage med viden om bæredygtigt byggeri, som kan bruges til at vurdere hvilke indsatser er vigtige for at fremme bæredygtigt byggeri i Danmark. Der fremlægges en kortlægning af europæiske og danske indsatser samt en analyse af en række nutidige bæredygtighedskrav i forhold til bygningsreglementet og dansk byggepraksis. Endvidere beskriver rapporten en række af de vigtigste begreber inden for bæredygtigt byggeri.Rapporten er udarbejdet for Energistyrelsen.

KW - bæredygtigt byggeri

M3 - Rapport

BT - Kortlægning af bæredygtigt byggeri

PB - SBI forlag

ER -

Birgisdottir H, Mortensen LH, Hansen K, Aggerholm S. Kortlægning af bæredygtigt byggeri. SBI forlag, 2013. 91 s. (SBI; Nr. 09, Bind 2013).