Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til rapportForskning

TitelMedlemsudviklingen i HK og udvalgte afdelinger i HK 2000 til 2008 og strategier for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK
Vol/bind1
Udgaveførste
StatusAfsendt - 2009

Ibsen, F. (2009). Kortlægningsrapport Rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK: Forskningssamarbejde mellem HK og Carma, Aalborg Universitet. Manuskript afsendt til publicering. I Medlemsudviklingen i HK og udvalgte afdelinger i HK 2000 til 2008 og strategier for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK (første udg., Bind 1)
Ibsen, Flemming. / Kortlægningsrapport Rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK : Forskningssamarbejde mellem HK og Carma, Aalborg Universitet. Medlemsudviklingen i HK og udvalgte afdelinger i HK 2000 til 2008 og strategier for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK. Bind 1 første. udg. 2009.
@inbook{9e7c35703cbd11dfb167000ea68e967b,
title = "Kortl{\ae}gningsrapport Rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK: Forskningssamarbejde mellem HK og Carma, Aalborg Universitet",
author = "Flemming Ibsen",
year = "2009",
volume = "1",
booktitle = "Medlemsudviklingen i HK og udvalgte afdelinger i HK 2000 til 2008 og strategier for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK",
edition = "f{\o}rste",

Ibsen, F 2009, Kortlægningsrapport Rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK: Forskningssamarbejde mellem HK og Carma, Aalborg Universitet. i Medlemsudviklingen i HK og udvalgte afdelinger i HK 2000 til 2008 og strategier for rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK. første udg, bind 1.

Kortlægningsrapport Rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK : Forskningssamarbejde mellem HK og Carma, Aalborg Universitet. / Ibsen, Flemming.

TY - GEN

T1 - Kortlægningsrapport Rekruttering og fastholdelse af medlemmer i HK

T2 - Forskningssamarbejde mellem HK og Carma, Aalborg Universitet

AU - Ibsen, Flemming