Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelKunst på innovationsarbejde. : Kreativ interaktion i skandinavisk perspektiv
ForlagAalborg Universitetsforlag
Publikationsdato2019
StatusUdgivet - 2019

• kreativ interaktion
  • effektvurdering
  • virksomhedsinnovation
  • værdiskabelse

Andersen, T. F. (2019). Kreativ Interaktion i Nordjylland: Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv. I Kunst på innovationsarbejde.: Kreativ interaktion i skandinavisk perspektiv Aalborg Universitetsforlag.
Andersen, Tem Frank. / Kreativ Interaktion i Nordjylland : Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv. Kunst på innovationsarbejde.: Kreativ interaktion i skandinavisk perspektiv. Aalborg Universitetsforlag, 2019.
@inbook{a3b16e494762417f908a69713925e164,
title = "Kreativ Interaktion i Nordjylland: Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv",
keywords = "kreativ interaktion, effektvurdering, virksomhedsinnovation, v{\ae}rdiskabelse",
author = "Andersen, {Tem Frank}",
year = "2019",
booktitle = "Kunst p{\aa} innovationsarbejde.",
publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Andersen, TF 2019, Kreativ Interaktion i Nordjylland: Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv. i Kunst på innovationsarbejde.: Kreativ interaktion i skandinavisk perspektiv. Aalborg Universitetsforlag.

Kreativ Interaktion i Nordjylland : Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv. / Andersen, Tem Frank.

TY - CHAP

T1 - Kreativ Interaktion i Nordjylland

T2 - Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv

AU - Andersen, Tem Frank

PY - 2019

Y1 - 2019

KW - kreativ interaktion

KW - effektvurdering

KW - virksomhedsinnovation

KW - værdiskabelse

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Kunst på innovationsarbejde.

PB - Aalborg Universitetsforlag

Andersen TF. Kreativ Interaktion i Nordjylland: Analyse af de kreativer interaktioner og vurdering af effekt i virksomhedsperspektiv. I Kunst på innovationsarbejde.: Kreativ interaktion i skandinavisk perspektiv. Aalborg Universitetsforlag. 2019