Lisa Gjedde, Janus Hecht, Hanne Pedersen

• animated learning labs
  • produktionsorienteret læring
  • produktionsorienterede forløb

Gjedde, L., Hecht, J., & Pedersen, H. (2018). Kreativ læring med levende billeder: Potentialer, udfordringer og anbefalinger for produktionsorienteret læring. (1 udg.) Viborg: Recreate, Aalborg Universitet.
Gjedde, Lisa ; Hecht, Janus ; Pedersen, Hanne. / Kreativ læring med levende billeder : Potentialer, udfordringer og anbefalinger for produktionsorienteret læring. 1 udg. Viborg : Recreate, Aalborg Universitet, 2018. 48 s.
@book{7982688f546b4a9ba76c4f23c240cd8c,
title = "Kreativ l{\ae}ring med levende billeder: Potentialer, udfordringer og anbefalinger for produktionsorienteret l{\ae}ring",
abstract = "Kataloget giver et kort overblik over hovedpointer, der er fremkommet ved f{\o}lgeforskningen til Animated Learning Labs-projektet omkring produktionsorienteret l{\ae}ring: specielt med henblik p{\aa}, hvordan man underst{\o}tter en kvalificering og en progression i produktionsorienterede forl{\o}b.",
keywords = "levende billeder, kreativ l{\ae}ring, potentiale, animated learning labs, produktionsorienteret l{\ae}ring, produktionsorienterede forl{\o}b",
author = "Lisa Gjedde and Janus Hecht and Hanne Pedersen",
year = "2018",
month = "2",
day = "1",
isbn = "978-87-93058-49-1",
publisher = "Recreate, Aalborg Universitet",
edition = "1",

Kreativ læring med levende billeder : Potentialer, udfordringer og anbefalinger for produktionsorienteret læring. / Gjedde, Lisa; Hecht, Janus; Pedersen, Hanne.

1 udg. Viborg : Recreate, Aalborg Universitet, 2018. 48 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Kreativ læring med levende billeder

T2 - Potentialer, udfordringer og anbefalinger for produktionsorienteret læring

AU - Gjedde, Lisa

AU - Hecht, Janus

AU - Pedersen, Hanne

PY - 2018/2/1

Y1 - 2018/2/1

N2 - Kataloget giver et kort overblik over hovedpointer, der er fremkommet ved følgeforskningen til Animated Learning Labs-projektet omkring produktionsorienteret læring: specielt med henblik på, hvordan man understøtter en kvalificering og en progression i produktionsorienterede forløb.

AB - Kataloget giver et kort overblik over hovedpointer, der er fremkommet ved følgeforskningen til Animated Learning Labs-projektet omkring produktionsorienteret læring: specielt med henblik på, hvordan man understøtter en kvalificering og en progression i produktionsorienterede forløb.

KW - levende billeder

KW - kreativ læring

KW - potentiale

KW - animated learning labs

KW - produktionsorienteret læring

KW - produktionsorienterede forløb

M3 - Rapport

SN - 978-87-93058-49-1

BT - Kreativ læring med levende billeder

PB - Recreate, Aalborg Universitet

CY - Viborg

Gjedde L, Hecht J, Pedersen H. Kreativ læring med levende billeder: Potentialer, udfordringer og anbefalinger for produktionsorienteret læring. 1 udg. Viborg: Recreate, Aalborg Universitet, 2018. 48 s.