Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer

Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Resumé

Dette er endnu en bog om kreativitet og hvad kreativiteten kan gøre for dig, din organisation og samfundet. Den er baseret på de efterhånden solide erfaringer som forskerne bag Danmarks mest omfattende uddannelse i kreativitet - Creative Genius gennem en længere årrække har gjort sammen med deltagere fra mange forskellige vidensdomæner i bestræbelserne på at udvikle kreativ tænkning og adfærd. Bogen er skrevet fordi den mangler på Creative Genius uddannelsen. Derudover mener vi også den har en berettigelse fordi vi gerne, bredere. Meget bredere, vil gøre opmærksom på hvad kreativ tænkning kan gøre for vidensarbejdet i Danmark. Vi vil gerne vise i teori - og allerhelst i praksis - hvordan tænkningens område kan udvides indenfor alle vidensområder med meget mere innovation til følge.
OriginalsprogDansk
StatusUdgivet - 2019

Citer dette

@book{0201dafb02144e88849b3fb02a2a9c8c,
title = "Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer: Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer",
abstract = "Dette er endnu en bog om kreativitet og hvad kreativiteten kan g{\o}re for dig, din organisation og samfundet. Den er baseret p{\aa} de efterh{\aa}nden solide erfaringer som forskerne bag Danmarks mest omfattende uddannelse i kreativitet - Creative Genius gennem en l{\ae}ngere {\aa}rr{\ae}kke har gjort sammen med deltagere fra mange forskellige vidensdom{\ae}ner i bestr{\ae}belserne p{\aa} at udvikle kreativ t{\ae}nkning og adf{\ae}rd. Bogen er skrevet fordi den mangler p{\aa} Creative Genius uddannelsen. Derudover mener vi ogs{\aa} den har en berettigelse fordi vi gerne, bredere. Meget bredere, vil g{\o}re opm{\ae}rksom p{\aa} hvad kreativ t{\ae}nkning kan g{\o}re for vidensarbejdet i Danmark. Vi vil gerne vise i teori - og allerhelst i praksis - hvordan t{\ae}nkningens omr{\aa}de kan udvides indenfor alle vidensomr{\aa}der med meget mere innovation til f{\o}lge.",
author = "S{\o}ren Hansen and Christian Byrge",
year = "2019",
language = "Dansk",

}

TY - BOOK

T1 - Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer

T2 - Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer

AU - Hansen, Søren

AU - Byrge, Christian

PY - 2019

Y1 - 2019

N2 - Dette er endnu en bog om kreativitet og hvad kreativiteten kan gøre for dig, din organisation og samfundet. Den er baseret på de efterhånden solide erfaringer som forskerne bag Danmarks mest omfattende uddannelse i kreativitet - Creative Genius gennem en længere årrække har gjort sammen med deltagere fra mange forskellige vidensdomæner i bestræbelserne på at udvikle kreativ tænkning og adfærd. Bogen er skrevet fordi den mangler på Creative Genius uddannelsen. Derudover mener vi også den har en berettigelse fordi vi gerne, bredere. Meget bredere, vil gøre opmærksom på hvad kreativ tænkning kan gøre for vidensarbejdet i Danmark. Vi vil gerne vise i teori - og allerhelst i praksis - hvordan tænkningens område kan udvides indenfor alle vidensområder med meget mere innovation til følge.

AB - Dette er endnu en bog om kreativitet og hvad kreativiteten kan gøre for dig, din organisation og samfundet. Den er baseret på de efterhånden solide erfaringer som forskerne bag Danmarks mest omfattende uddannelse i kreativitet - Creative Genius gennem en længere årrække har gjort sammen med deltagere fra mange forskellige vidensdomæner i bestræbelserne på at udvikle kreativ tænkning og adfærd. Bogen er skrevet fordi den mangler på Creative Genius uddannelsen. Derudover mener vi også den har en berettigelse fordi vi gerne, bredere. Meget bredere, vil gøre opmærksom på hvad kreativ tænkning kan gøre for vidensarbejdet i Danmark. Vi vil gerne vise i teori - og allerhelst i praksis - hvordan tænkningens område kan udvides indenfor alle vidensområder med meget mere innovation til følge.

M3 - Bog

BT - Kreativitet for vidensarbejdere og deres organisationer

ER -