Pablo Rolando Cristoffanini

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelDrømmen om Amerika i Europa
    RedaktørerPinkert, Ernst-Ullrich (red.)
    Udgivelses stedAalborg
    ForlagAalborg Universitetsforlag
    Publikationsdato1993
    Sider76-86
    ISBN (Trykt)8773074616
    StatusUdgivet - 1993
    NavnEuropean Studies
    Nummer6 :
    ISSN0906-0308

Cristoffanini, P. R. (1993). Kristoffer Ufødt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa. I Pinkert, Ernst-Ullrich (red.) (red.), Drømmen om Amerika i Europa (s. 76-86). Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. European Studies, Nr. 6 :
    Cristoffanini, Pablo Rolando. / Kristoffer Ufødt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa. Drømmen om Amerika i Europa. red. / Pinkert, Ernst-Ullrich (red.). Aalborg : Aalborg Universitetsforlag, 1993. s. 76-86 (European Studies; Nr. 6 :).
    @inbook{b0360640809311db8b97000ea68e967b,
    title = "Kristoffer Uf{\o}dt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa",
    author = "Cristoffanini, {Pablo Rolando}",
    year = "1993",
    isbn = "8773074616",
    series = "European Studies",
    number = "6 :",
    pages = "76--86",
    editor = "{Pinkert, Ernst-Ullrich (red.)}",
    booktitle = "Dr{\o}mmen om Amerika i Europa",
    publisher = "Aalborg Universitetsforlag",

Cristoffanini, PR 1993, Kristoffer Ufødt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa. i Pinkert, Ernst-Ullrich (red.) (red.), Drømmen om Amerika i Europa. Aalborg Universitetsforlag, Aalborg, European Studies, nr. 6 :, s. 76-86.

Kristoffer Ufødt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa. / Cristoffanini, Pablo Rolando.

TY - CHAP

T1 - Kristoffer Ufødt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa

AU - Cristoffanini, Pablo Rolando

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 8773074616

T3 - European Studies

SP - 76

EP - 86

BT - Drømmen om Amerika i Europa

A2 - Pinkert, Ernst-Ullrich (red.), null

PB - Aalborg Universitetsforlag

CY - Aalborg

Cristoffanini PR. Kristoffer Ufødt, den spanskamerikanske identitet og det spanske Amerikas forhold til Europa. I Pinkert, Ernst-Ullrich (red.), red., Drømmen om Amerika i Europa. Aalborg: Aalborg Universitetsforlag. 1993. s. 76-86. (European Studies; Nr. 6 :).